19/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Pink, που πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε επισήμως την κυκλοφορία της νέας της δουλειάς το Σεπτέμβριο, δήλωσε ότι ακούγοντας το δίσκο της …φοβάται!!!

Η αλήθεια είναι ότι τα νέα της τραγούδια είναι πολύ πιο ρυθμικά από όσο συνήθως, με λιγότερες «εξάρσεις», «λογικά» μιξαρίσματα και προσεγμένους στίχους, γεγονός που κάνει την Pink να αναρωτιέται τι της συμβαίνει, αλλά και να …τρομάζει μ’ αυτό το «νέο» μουσικό πρόσωπο που αντικρύζει.

Ακούγοντας το νέο μου άλμπουμ ως σύνολο, αισθάνομαι περίεργα. Συνειδητοποιώ, όμως, ότι πρέπει να είμαι πιο χαρούμενη καθώς υπάρχουν αρκετά χορευτικά και ροκ κομμάτια. Ωστόσο είναι κάτι που με τρομάζει, κατά κάποιον τρόπο”, δήλωσε η τραγουδίστρια στο MTV για το “The Truth About Love”.

Το βασικό θέμα των νέων τραγουδιών της Pink είναι ο έρωτας και η αναζήτησή του. Αντικατοπτρίζει την «πορεία» της τραγουδίστριας στο θέμα των σχέσεων, τις προσπάθειές της να γίνει αποδεκτή και να συνδεθεί με τον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι τώρα πια έχει όσα ζητούσε, αγάπη, σύζυγο και παιδί, εξακολουθεί να δυσκολεύεται να πιστέψει ότι είναι ευτυχισμένη.

Συνήθιζα να κάνω ακραία και επικίνδυνα, ανόητα πράγματα για την αγάπη και την αντιμετώπιζα με τρόμο όταν ήμουν μικρή. Για μένα σήμαινε καυγά, διαμάχες και, στο τέλος, να χάνεις τους γονείς σου. Αλλά τώρα η αγάπη είναι να έχεις σύζυγο, παιδί…”, συνέχισε η τραγουδίστρια.

Δεν ξέρω τι θα κάνω όταν ξαναμπώ στο studio για νέες ηχογραφήσεις, αλλά πιστεύω ότι το θέμα θα είναι αυτό. Ερωτήματα και εμπειρίες σχετικές με το θέμα της αγάπης”, ολοκλήρωσε η Pink.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here