19/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στο τέλος του καλοκαιριού σκοπεύει να παντρευτεί η Britney Spears τον αγαπημένο της Jason Trawick και φαίνεται ότι σχεδιάζει έναν εξωτικό γάμο σε κάποιο τροπικό νησί του Ειρηνικού!

Αν και οι αρχικές αναφορές μιλούσαν για έναν χλιδάτο γάμο, αλλά χωρίς πολλούς καλεσμένους από τον χώρο της show biz, οι νέες φήμες λένε ότι η Britney θέλει «μικρό» γάμο, αλλά με στιλ. “Θα είναι μια τελετή σε στενό κύκλο με τις οικογένειες των μελλονύμφων και λίγους στενούς φίλους”, έγραψε το RadarOnline.com, επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον του ζεύγους.

Πιθανότατα θα είναι ένας γάμος που θα γίνει σε έναν πολύ ζεστό, εξωτικό προορισμό. Δεν υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο στο σχεδιασμό του γάμου και η Britne θα φορέσει ένα λευκό φόρεμα που θα αναδεικνύει το σώμα της. Τα παιδιά της θα έχουν ενεργό συμμετοχή στην τελετή, κρατώντας και παραδίδοντας τις βέρες, ενώ ο Jason σχεδιάζει μια έκπληξη για τα παιδιά κατά τη διάρκεια της τελετής”, συνεχίζει το site.

Πριν λίγες εβδομάδες, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Britney ήθελε να κάνει έναν γάμο με country θέμα. Σκεφτόταν, μάλιστα, να γίνει η τελετή στη γενέτειρά της στο Kentwood της Louisiana, με το παραδοσιακό στιλ του αμερικανικού Νότου, τις οικογένειες του ζεύγους και τους στενούς τους φίλους. Τώρα αν θα καταφέρει η Britney να συνδυάσει τα γαμήλια έθιμα του Νότου και να τα μεταφέρει στον εξωτικό προορισμό του Ειρηνικού, είναι ένα ερώτημα που μόνο η ίδια μπορεί να απαντήσει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here