1/3/2013
www.musiccorner.gr

Κλείστε κομμωτήριο, στείλτε τα tuxedo σας στο καθαριστήριο, στριμώξτε και μια mini δίαιτα για τα extra κιλά των εορτών… Ο πλέον πολυσυζητημένος και… “αμετανόητα” εναλλακτικός Πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού στο Γκάζι, το Χυτήριο, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί ένα φαντασμαγορικό live event που θα κάνει την καρδιά της Αθήνας να χτυπήσει πιο δυνατά.

Τα Χάρτινα Φτερά, το εναλλακτικό σχήμα-έκπληξη που συνδύασε τον electro pop ήχο των Depeche Mode με τον ηλεκτρικό λυρισμό των Διάφανων Κρίνων και των Τρυπών για να δημιουργήσει το νέο ήχο του ελληνόφωνου rock, θα παρουσιάσει κομμάτια από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά, καθώς και ιδιαίτερες διασκευές κομματιών της διεθνούς και ελληνικής μουσικής σκηνής. Μαζί τους on stage η χορευτική ομάδα Dismantled θα μετατρέπει την ξεσηκωτική μουσική σε κίνηση, σε μια συνεργασία που αποτελεί πλέον θεσμό!

Οι The BitterSweet, μετά την ολόφρεσκη πρώτη επίσημη κυκλοφορία τους “Dancing In The Zoo” (Μίνος – ΕΜΙ) έρχονται να μας κυλήσουν στην βρετανική ψυχεδέλεια με βασικές επιρροές από τη βρετανική σκηνή των 60’s αλλά και 90’s και να ξεδιπλώσουν μία μουσική κόντρα ανάμεσα στη νεανική τρέλα-αδρεναλίνη του ξέφρενου ροκ εν ρολ, του γκλαμ πάρτ-ινγκ αλλά και την “απλή” ποπ τραγουδοποιία.

Οι Αντ1 Band Project stars Τεστοστερόνη (The Band) έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο τους single με τίτλο “Το Πέρασμα”, θα ανοίξουν δυναμικά τη βραδιά σε ένα playlist με εμφανείς τις επιρροές τους από όλο το φάσμα της Ελληνικής και ξένης rock σκηνής.

1/3/2013

Χυτήριο Theatre and Art Cafe
Ιερά Οδός 44, Γκάζι (σταθμός Κεραμεικού)

Είσοδος 5 ευρώ ΜΕ μπύρα
Τηλ. Κρατήσεων: 2103412313

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here