30/12/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Τί είναι ευτυχία για τον καθένα; Και που μπορεί κανείς να την βρει; Ένας τρελός επιστήμονας που δεν έχει γελάσει ποτέ του, ένα κορίτσι με το όνομα Φαφούτη, 6 (σχεδόν) φυσιολογικοί μουσικοί και 3 ασυγκράτητοι καλλιτέχνες πρωταγωνιστούν σε μία συναυλία-έκπληξη που θα κάνει ακόμα και τον πιο απογοητευμένο άνθρωπο να χαμογελάσει! Κάθε «Back to Happiness» live δεν είναι απλά ένα live. Τραγούδια και εικόνες μπλέκονται μεταξύ τους ενώ παράλληλα μία αστεία ιστορία για την ανακάλυψη των ανθρώπινων χαμόγελων εξελίσσεται μπροστά στα μάτια των θεατών.

Πρώτα κατέκλυσε το ραδιόφωνο με το single της «Don’t Stop», ενώ ο δίσκος της «Try A little romance» κατάφερε να μπει στα top 10 των καλύτερων album της χρονιάς που μας πέρασε. Η Μαριέττα Φαφούτη λατρεύει την ανεμελιά των 60s, την σπιρτάδα και 70s και τα μιούζικαλ. Έτσι τα τραγούδια της είναι γεμάτα φρεσκάδα, νεύρο και θεατρικότητα προκαλώντας χαμόγελα ευφορίας αλλά και συγκίνηση.

Το μεγάλο μυστικό της Μαριέττας όμως, είναι η μπάντα της. Η Ευαγγελία Ξυνοπούλου στα φωνητικά και τα κρουστά, η Εύη Κουρτίδου στις κιθάρες και τα φωνητικά, ο Θοδωρής Ζευκιλής στο μπάσο και τα φωνητικά, ο Κώστας Χαλιώτης στα τύμπανα, ο Τζιμ Σταρίδας στο τρομπόνι, ο Νίκος Αγγλούπας στον ήχο, η Κλαίρη Φαφούτη στα video projections και ο Στράτος Μπιχάκης στα φώτα, είναι η μαγική ομάδα που κάνει κάθε θετική σκέψη… πραγματικότητα!

Μαζί λοιπόν θα παρουσιάσουν στο club του Σταυρού του Νότου τις Τρίτες 17, 24 και 31 Ιανουαρίου, το album «Try a little romance», αγαπημένες διασκευές από τα 60s και τα 70s, αλλά και τραγούδια από τον νέο δίσκο της Μαριέττας Φαφούτη.

Η συναυλία όμως θα πλημμυρίζει και από εικόνες, αφού θα είναι γεμάτη από στιγμιότυπα ευτυχίας ιδωμένα μέσα από το φακό της Κλαίρης Φαφούτη και από video projections κομμένα και ραμμένα στα μέτρα των τραγουδιών της μπάντας.

Τις Τρίτες 17, 24 & 31 Ιανουαρίου στο club του Σταυρού του Νότου, η ευτυχία είναι δυνατή!

Είσοδος: 10€ – Ώρα προσέλευσης: 22.00

Σταυρός του Νότου Club
τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here