17/1/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

H Μαρίζα Ρίζου και η big band της επιστρέφουν στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο ακόμα Τρίτες, 7 και 14 Φεβρουαρίου!

Μια δυνατή φωνή με έντονο jazz και θεατρικό χαρακτήρα και μια μικρή ελληνική μπάντα με τον ήχο και την ενέργεια μιας big band jazz ορχήστρας μας περιμένουν για μια βραδιά με jazz και swing στοιχεία.

Οι διασκευές της από κομμάτια pop, rock και έντεχνα, αλλά και τα δικά της τραγούδια παίρνουν μια αφυπνιστική jazz μορφή που ουδεμία σχέση έχει με τη lounge εικόνα της jazz όπως την έχουν οι περισσότεροι στο νου τους. Πρώτο της δείγμα η εξαιρετικά πετυχημένη διασκευή της, στην “Μπόσα Νόβα του Ησαία“ του Φοίβου Δεληβοριά σε big band jazz ύφος αλλά και το “Γλυκό πρωίσε δικούς της στίχους και μουσική.

Μαζί της για τις 14 Φεβρουαρίου σε guest εμφάνιση η Marietta Fafouti!

Μαζί της οι μουσικοί: Λευτέρης Δερλός: Σαξόφωνο, Βαγγέλης Κατσαρέλης: Τρομπέτα, Γιώργος Ζαρέας: Τρομπόνι, Δημήτρης Σιάμπος: Κιθάρες, Γιώργος Κασαβέτης: Τύμπανα, Πέτρος Σταμέλος: Μπάσο, Μυρτώ Τίκωφ: Πλήκτρα & Ακορντεόν,Ενορχήστρωση Πνευστών: Δημήτρης Σιάμπος και Υπεύθυνος Ήχου ο Γιάννης Παξεβάνης…

Δείτε επίσης, παλιότερο φωτορεπορτάζ του MusicCorner.gr από εμφάνιση της Μαρίζας Ρίζου και πάλι στο Σταυρό του Νότου: http://www.musiccorner.gr/?p=34902

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Tηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Ώρα προσέλευσης: 22.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here