30/5/2011
www.musiccorner.gr

Το KooKoo υποδέχεται το καλοκαίρι ακριβώς όπως του αξίζει. Με ένα live όπου θα κυριαρχήσουν δυνατοί ska, reggae ρυθμοί, γεμάτο χορό, αισθησιασμό και μπόλικο χιούμορ. Ο Σταύρος Νταντούς, ένας καλλιτέχνης με ιδιαίτερο ταλέντο, λάτρης όλων των ειδών των ντραμς με αδυναμία στα κουβανέζικα κρουστά Bata και την παραδοσιακή αφρο-κουβανέζικη μουσική μαζί με την μπάντα του Los Tigainos θα μας δώσει για ακόμη μια φορά ένα ξέφρενο live.

Από το 2008 και τον πρώτο του δίσκο “Στο Σείριο Κατοικώ” ο Σταύρος Νταντούς έχει προχωρήσει αλματωδώς. Την αμέσως επόμενη χρονιά δημιουργεί την μπάντα, το όνομα της οποίας προέρχεται από τη λέξη Tigaini* που σύμφωνα με τις θεωρίες του αποτελεί βασικό συστατικό της  ζωτικότητας κι ουσίας της ζωής και το καλοκαίρι πραγματοποίησαν εμφανίσεις σε Σαντορίνη, Πάρο, Αντίπαρο, στο Dramatic Festival στην Άρτα κ.α. Μέσα στο 2010 και στο 2011 θα εμφανιστεί δίπλα σε ιερά τέρατα της Reggae, ανοίγοντας τις συναυλίες τους όπως The Wailers, Abyssinians, Congos, Israel Vibration, αλλά και σε άλλους καλλιτέχνες όπως Julian Marley και Terakotta ενώ το καλοκαίρι του `10 πραγματοποίησε περιοδεία με 27 εμφανίσεις.

Αν και έχει προταθεί για Όσκαρ δε το διαδίδει για να μην πέσει θύμα της έντονης δημοσιότητας καθώς είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων! Ετοιμαστείτε για φρέσκιες latin εμπνεύσεις, αλλά και pop ακούσματα από έναν καλλιτέχνη που σκοπός του δεν είναι άλλος από τo να απογειώνει το κοινό!

* Tigaini (η): Η βασική συστατική ουσία για τη διαβίωση και συντήρηση ζωής (Δεν θα έπρεπε να χρειαζόμαστε καφεΐνη, νικοτίνη, βιταμίνη, παραφίνη, ινσουλίνη, χλωρίνη, τριπταμίνη, κορίτσια με μίνι, παρά μόνο Tigaini – γίναμε όλοι εξωγήινοι και κανένας δεν θα μείνει)…!

Παρασκευή 11 Ιουνίου

KooKoo
Ιάκχου 17, Γκάζι

Ώρα Έναρξης: 22:00
Είσοδος με ποτό: 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here