28/12/2011
www.musiccorner.gr

Ο Γιώργος Τεντζεράκης παρουσιάζει τα καινούργια του τραγούδια και ετοιμάζεται να σας ξεσηκώσει, για μία ακόμα εμφάνιση στο «Όνομα του Ρόδου» στην Καλλιθέα. Μαζί του η Μαρία Θεοδότου. Οι δύο έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Γιώργου και αγαπημένες μελωδίες του χθες και του σήμερα. Ένα μοναδικό πάντρεμα μουσικών ακουσμάτων, με τραγούδια που ξεσηκώνουν, καθηλώνουν και μιλούν απευθείας στις ψυχές.

Μετά από μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, ο Γιώργος Τεντζεράκης σταθμεύει στο «Όνομα του Ρόδου» για να μοιραστεί στιγμές από την προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο. Σε πρώτο πλάνο, ο καινούργιος προσωπικός του δίσκος «Πιο κοντά» που κυκλοφορεί από τη Lyra και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την επιτυχία «Τι παραπάνω», με την οποία εκπροσώπησε τη χώρα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμού του EuroVoice, κατακτώντας την τέταρτη θέση. Σημαντικές στιγμές του δίσκου αποτελούν το «Μελίνα», ντουέτο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το «Ένα χειμώνα ζω», ντουέτο με τον Μιχάλη Εμιρλή. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν παλαιότερες επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη, όπως το «Πονάνε όσοι αγαπάνε» και το «Μέσα στην αύρα σου» από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Ήλιε μου».

Ο Γιώργος Τεντζεράκης εμφανίστηκε κατά καιρούς – με μεγάλη επιτυχία – στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της χώρας, ενώ στο βιογραφικό του καταγράφονται σημαντικές συνεργασίες όπως αυτές με τους: Γεράσιμο Ανδρεάτο, Γιώτα Νέγκα, Γιάννη Ζουγανέλη, Σοφία Βόσσου, Δέσποινα Ολυμπίου, Μιχάλη Εμιρλή, Γιώργο Παπαδόπουλο, Γιώργο Σαμπάνη, κ.ά.

Στην παρέα του, η Μαρία Θεοδότου, που ξεχώρισε έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο της. Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια, μας συστήνεται επιλέγοντας με σεβασμό μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε.

 

 

 

 

Παίζουν οι μουσικοί:
Κιθάρα: Γιώργος Πασχάλης
Κιθάρα: Περικλής Τζίτζιφας
Τύμπανα: Βασίλης Φατούρος
Πλήκτρα: Μιχάλης Ανδρεαδάκης
Μπάσο: Κώστας Διακάκης

Σάββατο 31/12

 

Το Όνομα του Ρόδου
Δαβάκη και Πλάτωνος 1 – Καλλιθέα
Τηλ. Κρατήσεων  210 9595006

Ώρα προσέλευσης: 23.00
Είσοδος 10 ευρώ (με ποτό) δεύτερο ποτό 8 ευρώ
Φιάλη στο τραπέζι 80 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here