Γράφει η Στέλλα Καραμπακάκη
www.phonographic-society.com/artists#!__stella-karabakaki

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012
www.musiccorner.gr

Yπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι αισιόδοξοι. Τώρα. Πριν τρία χρόνια δεν ήταν απλά αισιόδοξοι, ήταν καθισμένοι σε ένα σύννεφο και αλωνίζανε στους ουρανούς. Αλλά εντάξει, ακόμα κι αυτοί χαλάστηκαν κάπως με τούτα και με εκείνα, οπότε τώρα είναι …συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Kαι πιστεύουν πως ναι, θα δυσκολευτούμε λίγο τώρα, αλλά μετά όλα θα πάνε καλά, θα τριπλασιαστούν μισθοί και συντάξεις και θα ζήσουμε όλοι χαρούμενοι!

Χμμμ οκ…

Όλα θα πάνε καλά, μου λένε όλοι αλλά, απορώ, είναι δυνατόν να ξέρω μόνο εγώ τα γεγονότα; Εγώ που άνοιγα τηλεόραση μόνο για «Τα μυστικά της Εδέμ» και που τώρα που τελείωσαν δεν ανοίγω για τίποτα; Είναι δυνατόν ακόμη κι εγώ να καταλαβαίνω πως η αισιοδοξία πλέον δεν είναι προτέρημα, αλλά ταυτίζεται απλώς με τη βλακεία;

Αυτή την εβδομάδα νιώθω την ανάγκη να βάλω μια απουσία στους αισιόδοξους. Παιδιά λυπάμαι, αλλά είστε εκτός πραγματικότητας. Όχι, δε θα μας σώσει ο Βενιζέλος, ούτε καν ο Τσίπρας (για τον Σαμαρά ούτε λόγος), όχι δεν ψήφισαν μόνο οι άσχετοι Χρυσή Αυγή, την ψήφισαν και αρκετοί που ήξεραν πολύ καλά που έβαζαν το σταυρό τους, και όχι, δεν θα αποπληρώσουμε το δάνειο αν κάνουμε όλοι παρέα υπομονή.

Συνέλθετε λίγο, κουνήστε το κεφάλι, μπας και έχει σφηνώσει κάπου ο εγκέφαλος και έχει διακοπεί η λειτουργία του.

Ας επικοινωνήσουμε λίγο καλύτερα με την πραγματικότητα, δεν είναι κακό.

Το ξέρω ότι είναι καταθλιπτική και μας χαλά τη διάθεση, αλλά πρέπει να ξέρουμε και τι θα ψηφίσουμε, εκλογές έρχονται. Γιατί από ό,τι είδα την προηγούμενη φορά ήταν ακόμη πολλοί οι συγκρατημένα αισιόδοξοι (κοινώς βλάκες), που δεν είχαν πάρει χαμπάρι πόσο κατά διαόλου πάμε.

Κι είναι και δύσκολη η φετινή χρονιά – κουράστηκα να βάζω απουσίες

Απουσιολόγιο!

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η αισιοδοξία δεν έχει απαραίτητα να κάνει με την έλλειψη αντίληψης της πραγματικότητας. Μπορεί κάποιος να είναι ενημερωμένος, να έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει στον κόσμο, στη χώρα, στη ζωή του και όμως να ελπίζει στις καλύτερες μέρες! Αυτό του δίνει δύναμη να συνεχίσει να σηκώνεται το πρωί από το κρεβάτι, να συνεχίσει να χαμογελάει, να συνεχίσει να ζει! Ας είμαστε λοιπόν -έστω συγκρατημένα- αισιόδοξοι κι ας κυνηγάμε με περισσότερο πάθος τις στιγμές της ευτυχίας και της ξενοιασιάς! 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here