7/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό δήλωσε ο Justin Timberlake που τα τελευταία χρόνια φροντίζει την καριέρα του ως ηθοποιού έχοντας αφήσει πολύ πίσω τη μουσική. Παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη περάσει πέντε χρόνια από το τελευταίο άλμπουμ του καλλιτέχνη, ο Justin δεν φαίνεται να ετοιμάζει κάτι καινούριο, αλλά δεν έχει …παραιτηθεί από τη μουσική.

“Δεν έχω απορρίψει τίποτα. Κινούμαι από project σε project και όταν κάτι με εμπνέει και αισθάνομαι ότι είναι σωστό, όταν κάτι μου φαίνεται λογικό και αυθεντικό, το προχωράω. Προσπαθώ να συνεχίζω με έμπνευση”, δήλωσε ο Justin στο BBC.

Από το 2000 ο Justin έχει κυκλοφορήσει μόλις δύο άλμπουμ, ενώ έχει συμμετάσχει σε δεκαέξι ταινίες. Αυτή την εποχή συζητάει να παίξει τον ρόλο ενός μουσικού σε μια νέα ταινία των αδελφών Coen με τίτλο “Inside Llewyn Davis”.

Πάντως, όταν ο Justin αποφασίσει να συνεχίσει την μουσική του καριέρα, αυτό δεν θα γίνει με το συγκρότημα από το οποίο αναδείχθηκε, τους ’N Sync, καθώς πρόσφατα συναντήθηκε με τους παλιούς του συνεργάτες και δεν τέθηκε τέτοιο θέμα. Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο θα γινόταν. Πρόσφατα βρεθήκαμε όλοι μαζί για τα γενέθλια του Chris Kirkpatrick. Κατά κύριο λόγο συζητούσαμε για το ότι μεγαλώσαμε. Δεν το αποκλείω εντελώς, αλλά δεν το βλέπω πιθανό”, δήλωσε σε βρετανική εκπομπή.

Ο Timberlake ρωτήθηκε και για τις φήμες που τον θέλουν να έχει χτυπήσει την πόρτα της Pippa Middleton, της κουνιάδας του πρίγκιπα William, αλλά ο Justin διέψευσε ότι ενδιαφέρεται για την Pippa, λέγοντας απλά ότι είναι θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας. Με ρώτησαν αν προτιμώ την Kate ή την Pippa. Νομίζω ότι και οι δύο γυναίκες είναι όμορφες. Όλοι οι αμερικανοί είναι θαυμαστές, οπότε κι εγώ ακολουθώ το …ρεύμα, όπως ακολουθούσαμε την Diana”, δήλωσε ο Justin.

Δεν τις έχω γνωρίσει, είναι πολύ όμορφες και η Pippa τυχαίνει να μην είναι παντρεμένη. Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό, αλλά έχει έναν φίλο, δεν έχει; Οπότε, δεν είναι σωστό να γίνεται αυτό. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα του αρέσει”, ολοκλήρωσε ο Timberlake…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here