17/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Melanie Chisholm, μία εκ των τραγουδιστριών των Spice Girls, δηλώνει ότι δεν την ενδιαφέρει ο γάμος. Η τραγουδίστρια διατηρεί δεσμό με τον Tom Starr εδώ και εννέα χρόνια και στο πλαίσιο αυτής της σχέσης έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι, την Scarlet, που τώρα είναι δύο ετών.

Ωστόσο, η Melanie δεν σκοπεύει να «επισημοποιήσει» την σχέση της κάνοντας έναν γάμο με τον αγαπημένο της, καθώς φοβάται ότι ένας γάμος μπορεί να φέρει αλλαγές στο status quo της σχέσης. Η γέννηση της Scarlet δυνάμωσε τον δεσμό μας, το γεγονός ότι μοιραστήκαμε ένα τόσο όμορφο «δώρο». Αλλά ένας γάμος δεν είναι στις προθέσεις μας”, δήλωσε με σιγουριά η τραγουδίστρια. Είμαστε ευτυχισμένοι όπως έχει η κατάσταση. Έχουμε περάσει εννιά πανέμορφα χρόνια και έχουμε γίνει λίγο προληπτικοί. Αναρωτιόμαστε αν με έναν γάμο θα αλλάξουν τα δεδομένα”, συνέχισε η Melanie.

Η Mel και ο Tom σχεδιάζουν να κάνουν κι άλλα παιδιά, ενώ η τραγουδίστρια ανυπομονεί να μεγαλώσει η κόρη της για να της μιλήσει για τις μεγάλες δόξες που έζησε με τις Spice Girls. Ερωτώμενη αν η κόρη της γνωρίζει πόσο διάσημη είναι η μαμά της, η Melanie απάντησε: “Είναι κάτι φυσικό γι’ αυτήν. Είμαι μέρος της ιστορίας. Θα έχω την ευκαιρία να δείξω στα παιδιά μου ποια ήμουν κι αυτά να βλέπουν τα εξώφυλλα των περιοδικών και να καμαρώνουν για μένα”, ολοκλήρωσε η Melanie.

Προφανώς η Mel C είναι οπαδός της άποψης ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here