8/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Διπλό άλμπουμ με νέο και παλιότερο υλικό θα κυκλοφορήσει ο Richard Marx στις 25 Ιουνίου. Το άλμπουμ έχει τίτλο “Inside My Head” και περιλαμβάνει σπάνιο υλικό, νέα τραγούδια και νέες ηχογραφήσεις μεγάλων του επιτυχιών.

Ο Marx φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια στο χώρο, στον οποίο έχει προσφέρει σημαντικά, είτε ως τραγουδοποιός, είτε ως ερμηνευτής, είτε ως παραγωγός. Στην καριέρα του έχει κερδίσει ένα βραβείο Grammy, έχει πουλήσει 30.000.000 δίσκους και έχει γράψει 14 κομμάτια που έφτασαν στην κορυφή των charts.

Στο πρώτο cd του διπλού άλμπουμ, περιέχεται νέο υλικό με ενδιαφέρουσες συνεργασίες : “Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα μου κυκλοφορία. Οι θαυμαστές μου είναι απίστευτα «πιστοί» και ελπίζω να τους αρέσει η νέα μου δουλειά αλλά και να τους δω στις συναυλίες μου”, δήλωσε ο Marx. “Ήθελα να παρουσιάσω νέες ηχογραφήσεις σε κλασικές μου επιτυχίες, γιατί όταν τα έπαιζα ένιωσα ότι χρειάζονται ορισμένες «τροποποιήσεις». Παίζοντας αυτά τα τραγούδια για τόσα πολλά χρόνια, ήθελα να συνδυάσω τα κλασικά τους στοιχεία με πιο νέο ήχο”, ολοκλήρωσε ο καλλιτέχνης.

Τα τραγούδια του “Inside My Head” :

CD 1:
Had Enough
Wouldn’t Let Me Love You
Like Heaven
On The Inside
Through My Veins
Always On Your Mind
Loved
Come Running
All Over Me
Scars
Done To Me
Over My Head
Part Of Me

CD2:
Don’t Mean Nothing
Should’ve Known Better
Endless Summer Nights
Keep Coming Back
Take This Heart
Hold On To The Nights
Angelia
Hazard
Too Late To Say Goodbye
Satisfied
Right Here Waiting
When You Loved Me

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here