2/5/2011
www.musiccorner.gr

Το «Fantasia» (πρώην Show center) υποδέχεται το καλοκαίρι με τον Νίκο Βέρτη που ξεκινά τις εμφανίσεις του την Πέμπτη 5 Μαΐου με ένα δυναμικό come back μετά από 3 χρόνια απουσίας του από την παραλιακή για να ταράξει ξανά τα νερά της διάσημης λεωφόρου, σφραγίζοντας έτσι τα βράδια της νυχτερινής μας διασκέδασης!

Ο Νίκος Βέρτης, με μεγάλες επιτυχίες στο δυναμικό του, επιστρέφει ανανεωμένος παρουσιάζοντάς μας το πρώτο του single με τίτλο «Είμαι Μαζί σου» ένα άκρως ερωτικό τραγούδι – προάγγελος της καινούργιας του δισκογραφικής δουλειάς που αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα με την υπογραφή μεγάλων ονομάτων όπως του Αντώνη Βαρδή, του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Ηλία Φιλίππου και της Όλγας Βλαχοπούλου.

Ο Νίκος Βέρτης με όπλα του την μαγευτική φωνή του, την εντυπωσιακή του παρουσία, την αγάπη του για την δουλειά αλλά και τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό μας περιμένει με μεγάλο κέφι και διάθεση να «ζωντανέψει» τα βράδια μας με ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων με στόχο την απόλυτη διασκέδαση!

Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Στέφανος Δημοσθένους, η Χριστίνα S, η Ελευθερία Ελευθερίου και μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών. Ο Νίκος Βέρτης και η παρέα του υπόσχονται ένα δυνατό, κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες του χθες και του σήμερα.

Fantasia (πρώην Show center)
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203

Από 5 Μαΐου…..

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Τιμή Φιάλης: απλή 170 euro/ special 190 euro

Τιμή ποτού: 15 euro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here