23/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το νέο άλμπουμ της Britney Spears, το έβδομο της καριέρας της, ολοκληρώνεται σύντομα με τη βοήθεια του Will.i.am. Ο σταρ των Black Eyed Peas, που είχε ήδη ηχογραφήσει ένα κομμάτι για το νέο άλμπουμ της Britney, πριν από λίγες μέρες ξαναμπήκε στο studio με την Spears για ένα δεύτερο τραγούδι.

Τις πληροφορίες έδωσαν και οι δύο καλλιτέχνες με σύντομα μηνύματά τους στις σελίδες τους στο Twitter : “Σήμερα στο studio με τη Britney. Γράψαμε άλλο ένα κομμάτι για το Femme Fatale”, σημείωσε ο will.i.am και η Britney επιβεβαίωσε : “Κάναμε γλυκιά μουσική με τον will.i.am”.

O Will.i.am έχει δώσει ήδη το στίγμα για το πρώτο κομμάτι που έκανε με τη Britney, που πιστεύει ότι θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. “Αυτό το τραγούδι της Britney είναι πολύ εθιστικό. Βάζουμε τις τελευταίες πινελιές. Ανυπομονώ να το ακούσουν οι θαυμαστές της Britney”, είχε γράψει ο Will.i.am πριν λίγες μέρες για το πρώτο κομμάτι που ηχογράφησε με την τραγουδίστρια.

Η Britney στις αρχές του μήνα είχε δηλώσει για το άλμπουμ : “Έβαλα την καρδιά και την ψυχή μου τα τελευταία δύο χρόνια σ’ αυτό το άλμπουμ. Έδωσα ό,τι είχα. Αυτός ο δίσκος είναι για τους θαυμαστές μου, που πάντα με υποστήριζαν και με ακολουθούσαν σε κάθε μου βήμα. Τους αγαπώ”.

Η τραγουδίστρια έδωσε και την δική της επεξήγηση στην έννοια Femme Fatale (=μοιραία γυναίκα) : “Σέξι και Δυναμική. Επικίνδυνη και Μυστηριώδης. Cool και Σίγουρη. FEMME FATALE”.

Στο “Femme Fatale” η Britney εκτός από τον Will.i.am έχει συνεργαστεί και με πολλούς ακόμα παραγωγούς όπως οι Dr. Luke, Max Martin, Benny Blanco, Claude Kelly, Stargate, Danja και άλλοι

Τα κομμάτια των οποίων οι τίτλοι έχουν επιβεβαιωθεί είναι τα παρακάτω : “Hold It Against Me”, “I-I-I Wanna Go-o-o”, “Inside Out” και “Till the World Ends”. To “Femme Fatale” θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του από την Αυστραλία και τη Νορβηγία στις 25 Μαρτίου, στις 28 Μαρτίου στη Βρετανία και στις 29 Μαρτίου σε ΗΠΑ και Βραζιλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here