15/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί χρόνος από την τελευταία κυκλοφορία των Foo Fighters, και το συγκρότημα ετοιμάζεται να μπει στο studio για το επόμενο άλμπουμ. Ο frontman του συγκροτήματος, Dave Grohl, ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές του γκρουπ για την υποστήριξη που τους παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια και διέρρευσε ότι τα μέλη του γκρουπ σχεδιάζουν τον επόμενο δίσκο τους.

Το “Wasting Light”, το έβδομο studio άλμπουμ των Foo Fighters, κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο δεχόμενο πολύ καλές κριτικές και σκαρφαλώνοντας στην κορυφή των βρετανικών και αμερικανικών charts. Ο Grohl, σε μήνυμα που ανάρτησε σε blog του συγκροτήματος, αναφέρθηκε στους τελευταίους 18 μήνες, τη συγγραφή και την ηχογράφηση του “Wasting Light”, τις πρωτιές στα charts αρκετών χωρών και την υποψηφιότητα στα βραβεία Grammy. Η είδηση για τα σχέδια των Foo Fighters βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο του μηνύματος : “Και σε όλους εσάς… δεν έχουμε τελειώσει ακόμα”, ξεκινάει η τελευταία παράγραφος του μηνύματος.

Υπάρχουν ακόμα αρκετές συναυλίες να δώσουμε, περισσότερα τραγούδια να γράψουμε, κι άλλα άλμπουμ να ηχογραφήσουμε, για αρκετά χρόνια ακόμα”, συνεχίζει ο Dave Grohl. Αν κάποιος μου έλεγε πριν από δεκαεπτά χρόνια ότι το 2012 θα γράφαμε τραγούδια για το όγδοο άλμπουμ μας, θα…”, άφησε ανολοκλήρωτη τη φράση του ο Grohl, αλλά το νόημα νομίζω πως όλοι το συνέλαβαν.

Από τα …συμφραζόμενα, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι οι Foo Fighters ακόμα και κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους γράφουν τραγούδια και προγραμματίζουν το επόμενο άλμπουμ τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here