31/5/2011
www.musiccorner.gr

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς επισκέπτονται και πάλι τους φίλους τους σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Το εκρηκτικό δίδυμο που μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες, αποφάσισε και φέτος να μας χαρίσει μαγικές μουσικές στιγμές με ένα πρόγραμα που περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Προσωπικές τους επιτυχίες, αγαπημένα κομμάτια από την ελληνική και ξένη δισκογραφία, διασκευασμένα πάντα με τον δικό τους τρόπο, καθώς και κάποια ακυκλοφόρητα κομμάτια τους, μιας και οι δύο αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο ετοιμάζοντας τις καινούργιες δουλειές τους. Όσοι έχουν παρακολουθήσει τις συναυλίες τους ξέρουν ότι πρόκειται για ένα ατελείωτο πάρτυ. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι πρώτες νότες, οι δύο καλλιτέχνες δεν σταματούν να εκπλήσσουν το κοινό με τις ερμηνείες τους, τις μουσικές τους επιλογές και με την ενέργεια που έχουν στη σκηνή, παρασύροντας τους πάντες και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Ερμηνεύουν ζωντανά τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και τραγούδια από την ελληνική και ξένη electro και dance σκηνή, που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουμε χορέψει.

“Θέλω τόσο να σε δω”, “Πιάσε με”, “Μια φορά”, “Το σ’ αγαπώ”, “Χωρίς εσένα”, “Στο ίδιο βαγόνι”, “Comme ci comme ca”, “Άσε με”, “Θάλασσα”, είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες τους που θα μας κάνουν να χορέψουμε και  να τραγουδήσουμε μαζί τους καθώς και κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80′ s και 90′ s,  συμπληρώνουν την πιο απολαυστική μουσική εμπειρία του καλοκαιριού!!!

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι πρώτες ημερομηνίες!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here