22/6/2010
www.musiccorner.gr

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
ΠΑΡΤΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Και έτσι ακριβώς είναι! Ένα πάρτυ χωρίς προηγούμενο. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης έπαιξαν χωρίς κανόνες και κέρδισαν το στοίχημα που έβαλαν με τους εαυτούς τους και με το κοινό. Δεν έκαναν απλά την έκπληξη, αλλά κατάφεραν να συζητιούνται και να αποτελούν την πιο εναλλακτική και ταυτόχρονα fun πρόταση της φετινής σαιζόν!

Ο «Σταυρός του Νότου Plus» γέμιζε ασφυκτικά από τα μέσα του Οκτώβρη που ξεκίνησε το πρόγραμμα μέχρι και το Πάσχα. Γέμιζε ασφυκτικά από τους φίλους του καλού τραγουδιού που έκαναν το συγκεκριμένο πρόγραμμα να αποτελεί το πιο διαδεδομένο μυστικό της χρονιάς. Είναι ελπιδοφόρο για το ελληνικό τραγούδι, δύο νέοι καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα με απόλυτο σεβασμό και κεντρικό του άξονα τον κόσμο και να επιβραβεύονται γι αυτό.

Το πάρτυ όμως δεν σταματάει εδώ. Η νέα γενιά της μουσικής συνεχίζει με Γκάζι και η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το Δήμο Αναστασιάδη στις 19 Ιουλίου για το καλύτερο live του καλοκαιριού στην καρδιά της Αθήνας, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Κεντρική αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι), με νέα τραγούδια στις αποσκευές τους που έχουν ήδη γίνει επιτυχία όπως η Αττική Οδός της Ελεωνόρας από τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Έξοδος 2» και το Αντίθετη Τροχιά του Δήμου από το επερχόμενο άλμπουμ του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here