12/9/2014
www.musiccorner.gr

Από το Βερολίνο μέχρι τον Πειραιά… Στο Belle Amie την Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014, στις 21:30, γιορτάζουμε μαζί με τη Γεωργία Νταγάκη την ολοκλήρωση του δίσκου της στο Βερολίνο και την έναρξη της κυκλοφορίας του στο εξωτερικό την ίδια εκείνη μέρα. Στην παρουσίαση θα παρευρεθούν γνωστοί καλλιτέχνες, φίλοι της Γεωργίας Νταγάκη, καθώς και οι συντελεστές και οι παραγωγοί του δίσκου.

Η Γεωργία Νταγάκη, πάντα με την λύρα της, σε μια unplugged παρουσίαση του δίσκου της με τίτλο «Φόβος», συνοδευόμενη από τον σπουδαίο κιθαρίστα, Δημήτρη Λάππα.

Τρείς ημέρες πριν από τη μεγάλη συναυλία της στις 21 Σεπτεμβρίου που ρίχνει την αυλαία του φεστιβάλ Αμαρουσίου, η Γεωργία Νταγάκη κάνει μια αποκλειστική εμφάνιση μόνο για τους φίλους του Belle Amie.

ntagaki_2014_09

Λίγα λόγια για τη Γεωργία Νταγάκη
Καλεσμένη του Eric Burdon στην επανασύνδεση των Animals, πραγματοποίησε σειρά συναυλιών στις μεγαλύτερες σκηνές του εξωτερικού. Η συνεργασία αυτή έδωσε την ευκαιρία στη Γεωργία Νταγάκη να χαρίσει με την κρητική λύρα της ελληνικό χρώμα σε μεγάλα τραγούδια της ροκ, όπως τα «House of the Rising Sun», «Don’t let me be Misunderstood», «Mercy’s Hand», «Give me the Night», αλλά και να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Πανσέληνος» διασκευασμένο και παιγμένο από τους Animals. Η σύμπραξη αυτή αποτυπώθηκε και δισκογραφικά, με τη Γεωργία να συμμετέχει στην ηχογράφηση 4 τραγουδιών. Τον Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε σε 29 χώρες του εξωτερικού από την γερμανική εταιρεία World μουσικής Network Medien το άλμπουμ της Γεωργίας με τίτλο «Askardamykti», σε παραγωγή Νίκου Ζούδιαρη, από το οποίο ξεχώρισε «Το Καράβι της Φυγής». Στις σημαντικές συμπράξεις της επί σκηνής αξίζει να επισημάνει κανείς και την πρόσφατη συνεργασία με τους θρυλικούς Violent Femmes από την Αμερική. Τον χειμώνα του 2014 δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στο ΓΚΑΖΙ LIVE στις εμφανίσεις της με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα.

Belle Amie
Αγγ. Μεταξά 11, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, τηλ. 210 4175740

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here