6/9/2011
www.musiccorner.gr

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επιστρέφει δυναμικά τη νέα σεζόν χτυπώντας και παίζοντας δυναμικά σε τρία διαφορετικά ταμπλό.

Επιστροφή στη νύχτα για τη νέα σεζόν 2011-2012 , πλάι στην σπουδαία ερμηνεύτρια Ελένη Δήμου, σε μία από τις πιο γνωστές και αξιόλογες μουσικές σκηνές της Αθήνας, την Αρχιτεκτονική (Ελασιδών 6, Γκάζι) από τις αρχές Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή και ΣάββατοΟι δύο καλλιτέχνες συνδέονται με στενή φιλία και συνεργάστηκαν δισκογραφικά το 2002 στο τραγούδι «Κανείς δεν είναι κανενός».

 

Ένα νέο ντουέτο όμως ετοιμάζεται ενόψει των κοινών τους εμφανίσεων, στο επερχόμενο cd του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος Οκτωβρίου από την EMI. Επιστροφή λοιπόν και στη δισκογραφία με καινούργιο υλικό που όπως μαθαίνουμε κινείται σε ποπ-ροκ και dance ρυθμούς και αναμένεται να μας εκπλήξει ευχάριστα, τουλάχιστον έτσι λένε αυτοί που έχουν ακούσει δείγματα από τα νέα τραγούδια! Η κυκλοφορία του cd από τη δισκογραφική εταιρία του καλλιτέχνη ΕΜΙ , αναμένεται στο τέλος του Οκτωβρίου.

Το τρίτο εγχείρημα του δημοφιλούς pop τραγουδιστή είναι η συμμετοχή του , όπως φημολογείται έντονα, στο πολυαναμενόμενο Dancing on Ice που θα ξεκινήσει σύντομα στον ΑΝΤ1. Κάτι ,που αν κρίνουμε από τη φυσική κατάσταση του καλλιτέχνη, έχει όλα τα φόντα να φέρει εις πέρας με επιτυχία.

Πολυάσχολος και πολυπράγμων λοιπόν ο Κωνσταντίνος τη νέα σεζόν, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι στην καλύτερη του φάση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here