28/9/2012
www.musiccorner.gr

Ο καινούργιος χώρος στα δυτικά προάστια που αγαπάει και παίζει ροκ μουσική, το RED Rock live & more, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου [και κάθε Παρασκευή και Σάββατο] με live από την Κέλλυ Καλτσή και το συγκρότημα της, τους  Special K’z.

H Κέλλυ, που είχε εντυπωσιάσει τους πάντες στο X-Factor τραγουδώντας μοναδικά τα τελευταία χρόνια έχει χαράξει μια διαφορετική πορεία, κάνοντας εμφανίσεις σε μεγάλους χώρους [όπως πέρυσι με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Δήμο Αναστασιάδη], αλλά και σε μικρότερες μουσικές σκηνές όπως το Swing stage, Vault theatre plus, Faust bar theatre παρουσιάζοντας το μουσικοθεατρικό της project  «Follow the light» με ιδιαίτερη επιτυχία.

Support θα έχει δύο νέα ταλαντούχα παιδιά. Τον Κώστα Έξαρχο στην κιθάρα και τον Άρη Μακρή φωνή – σ’ ένα acoustic set με αγαπημένα ροκ κομμάτια.

Στην σκηνή του RED θα παρελάσουν και άλλα πολλά ονόματα από το χώρο της εγχώριας και διεθνούς ροκ σκηνής, νέα ταλαντούχα παιδιά και συγκροτήματα, θα γίνουν σπέσιαλ αφιερώματα- στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου για παράδειγμα- , θεματικά πάρτι με guest dj και κάθε Πέμπτη διαγωνισμοί νέων συγκροτημάτων και καλλιτεχνών.

RED Rock live
Αρκαδίας & Τεύθιδος 1 – Μπουρνάζι
6970.425357

Opening  Friday October 5th
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Doors open at 23:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here