6/11/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Αρκεί ένα ξόρκι για να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ζωή μας;

Η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα της έρχονται στο Σταυρό του Νότου Plus για 3 από τα Σάββατα του Νοεμβρίου, για να μας αποδείξουν πως μια λέξη μπορεί να μας κάνει να φορέσουμε το πιο λαμπερό χαμόγελο και να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Αρκεί να φωνάξουμε… Kookoobadi!

Το μουσικό ξόρκι που πήρε εθιστικές διαστάσεις, έχοντας διαδεχτεί επάξια την επιτυχία του «Don’t stop», γίνεται το σύνθημα για 3 βραδιές γεμάτες φως, ένταση, χαμόγελα και χορό χωρίς τελειωμό. Έχοντας πλέον 2 ποπ δίσκους στα χέρια της (Try a little romance και Homemade Joy), η Μαριέττα Φαφούτη ενηλικιώθηκε μουσικά και τραγουδάει από disco και soul, μέχρι τραγούδια που θα μπορούσαν να ντύνουν μουσικά τα κλασικά spaghetti western. Παραμένοντας πιστή στην αγάπη της  στα μιούζικαλ και τη μουσική των 60s και 70s, η Μαριέττα μαζί με την μπάντα που ποτέ δεν αποχωρίζεται, υπόσχονται να μας κάνουν να ξαναβρούμε τη μαγεία στην οποία είχαμε πάψει να πιστεύουμε ,παίζοντας τραγούδια από τους 2 δίσκους, από τον 3ο που ήδη άρχισε να ετοιμάζει αλλά και αγαπημένες διασκευές.

Τα Σάββατα 10, 17 και 24 Νοεμβρίου η 7μελής μπάντα θα βρίσκεται στον Σταυρό του Νότου Plus και υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Χάρη Αττώνη θα μοιραστούν το πιο φωτεινό ξόρκι της χρονιάς. Τη βραδιά θα ανοίξει η υπέροχη soul φωνή της Esterina σε μουσικές του RSN, σε μία καλλιτεχνική σύμπραξη που θα κάνει τον κάθε παρευρισκόμενο να νιώσει «μαγικά» από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Το νέο album της Μαριέττας Φαφούτη, «Homemade Joy», κυκλοφορεί από την Inner Ear Records, σε παραγωγή του Θοδωρή Ζευκιλή, από τα Sca Studios.

Παίζουν:
Ευαγγελία Ξυνοπούλου-Φωνητικά, Κρουστά
Εύη Κουρτίδου-Φωνητικά
Κώστας Χαλιώτης-Ντραμς
Θοδωρής Ζευκιλής-Μπάσο
Φωνητικά | Δημήτρης Σιάμπος-Κιθάρες
Γιώργος Ζαρέας-Τρομπόνι
Σκηνοθετική επιμέλεια: Χάρης Αττώνης

Ώρα προσέλευσης: 22.30
Είσοδος: 10€ με μπύρα-κρασί

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here