16/2/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι τέσσερις Παρασκευές φυσικά δεν είναι αρκετές για να απολαύσει κανείς την Μελίνα Ασλανίδου! Έτσι λοιπόν, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει για δύο ακόμα Παρασκευές τις ήδη πολύ πετυχημένες εμφανίσεις της στην μουσική σκηνή Ρυθμός Stage εκεί όπου το κοινό την απόλαυσε και την χειροκρότησε ζεστά!

Συνεχίζουμε λοιπόν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Ρυθμό Stage τις δυο επόμενες Παρασκευές 18 & 25 Φεβρουαρίου με άξονα το λαϊκό τραγούδι και την καλή διάθεση.

Για την ιστορία… Για πρώτη φορά η Μελίνα Ασλανίδου παρουσιάζει μια “solo παράσταση”, αποφασίζει να εκτεθεί και να γίνει ένα με το κοινό έχοντας επί σκηνής μόνο δυο μουσικούς …το κοινό αποκτά πρωταγωνιστικό ρολό και καλείται απ’ την αρχή μέχρι το τέλος να συμμετέχει στη μουσική αυτή αναδρομή, με το ύφος της “παρέας” με ένα σκηνικό δια χειρός της Λευκής Χαραψιά που θυμίζει το καθιστικό ενός φιλόξενου σπιτιού.

Κάθε παράσταση είναι και  ένα  μουσικό ταξίδι με τη δυνατή ερμηνεία της  Μελίνας και τους βιρτουόζους Αντρέα Καραντίνη στο μπουζούκι,  και Μανόλη Ανδρουλιδάκη και Γιώργο Πασχάλη στην κιθάρα.

Άλλη μια φορά που πέφτει η Αυλαία… ραντεβού στον Ρυθμό Stage…

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9750060

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here