30/12/2010
www.musiccorner.gr

Τη λίστα με τους πλουσιότερους του Hollywood έδωσε στη δημοσιότητα το περιοδικό Forbes. Παρότι δεν κυκλοφόρησε νέο δίσκο τη χρονιά που πέρασε η Beyonce κατάφερε να κερδίσει περισσότερα χρήματα από κάθε άλλο τραγουδιστή κατά την διάρκεια της χρονιάς που φεύγει. Πάμε να τα δούμε λίγο συνοπτικότερα…

Η Beyonce, λοιπόν, παρότι δημιουργικά έμεινα άπραγη φέτος σε σχέση με άλλα μεγάλα ονόματα όπως η Lady Gaga ή η Katy Perry, κατάφερε να είναι η πιο κερδισμένη της χρονιάς που φεύγει αφού κέρδισε 87 εκατομμύρια δολάρια (!) μέσα στο 2010 και βρέθηκε στην ένατη θέση της σχετικής λίστας. Πέντε θέσεις πιο κάτω και με διαφορά ακολουθεί η Britney Spears στην 13η θέση, με 64 εκατομμύρια κέρδος. Στη 14η θέση έρχεται η Lady Gaga με 62 εκατομμύρια δολάρια. Την πρώτη δεκαπεντάδα κλείνει η Madonna, με κέρδη που φτάνουν τα 58 εκατομμύρια δολλάρια!

Βέβαια η Beyonce πρέπει να θεωρείται κερδισμένη εις διπλούν, αφού ο σύζυγος της, Jay-Z, κέρδισε 62 εκατομμύρια την φετινή χρονιά και ψηφίστηκε «Hip Hop Cash King» του 2010 σύμφωνα πάλι με το περιοδικό Forbes!

Φτώχεια καταραμμένη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here