17/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Nicole Scherzinger ακολουθεί τον καλό της όσο της επιτρέπουν οι δικές της βαριές υποχρεώσεις. Η τραγουδίστρια έχει γίνει τακτική θαμώνας των πιτ στις πίστες όλου του κόσμου, όπου ακολουθεί τον αγαπημένο της οδηγό της formula 1 για την McLaren – Mercedes, Lewis Hamilton.

Το πρόγραμμα και των δύο σταρ είναι πολύ βεβαρημένο και αναγκάζονται να ταξιδεύουν συνέχεια σε όλο τον κόσμο, αλλά προσπαθούν και καταφέρνουν να παρακολουθούν το έτερο ήμισύ τους στις υποχρεώσεις του. Τα έχουμε καταφέρει καλά τα τρία τελευταία χρόνια. Χρειάστηκε να κάνουμε πολλά ταξίδια και η Nicole έρχεται να με παρακολουθεί στους αγώνες”, δήλωσε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της formula 1. Το πρόβλημα είναι το γεγονός ότι το δικό μου πρόγραμμα είναι γνωστό από καιρό, ενώ το δικό της υπόκειται σημαντικές αλλαγές. Ωστόσο καταφέρνει να είναι παρούσα στους περισσότερους αγώνες μου”, συνέχισε ο Hamilton.

Ο Lewis, που η φωνή του θα ακούγεται στο “Cars 2” αποκάλυψε ότι και η τεχνολογία τους έχει βοηθήσει να διατηρήσουν στενή επαφή: “Ανταλλάσσουμε πολλά mail και μηνύματα”, δήλωσε πρόσφατα σε εκδήλωση που έγινε στο Λονδίνο.

Είναι αλήθεια ότι η Nicole παρακολουθεί τους περισσότερους αγώνες του Lewis …προς τέρψιν των τεχνικών της ομάδας της McLaren!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here