22/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Mike Skinner, ο βρετανός μουσικός που είναι πιο γνωστός με το όνομα The Streets, είναι ικανοποιημένος από το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο “Computers And Blues”, με την κυκλοφορία του οποίου ανακοίνωσε και την αποχώρησή του από τον χώρο.

Υπάρχει καλύτερη στιγμή να «συνταξιοδοτηθείς» από αυτή που έρχεται αμέσως μετά την καλύτερη δουλειά σου; Αυτό είναι το καλύτερο άλμπουμ που έχω κάνει. Είναι το αριστούργημά μου. Ο λόγος που πιστεύω ότι είναι τόσο καλό αυτό το άλμπουμ, είναι το γεγονός ότι περιέχει όσα έχω μάθει από τις προηγούμενες δουλειές μου. Αλλά επειδή γνώριζα ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος μου δίσκος, δεν ήθελα να «αυτοκτονήσω» και να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Είχα τη δυνατότητα να δημιουργήσω κάτι καλό”, δήλωσε ο μουσικός.

Ο Skinner δεν σκοπεύει να αποχωρήσει εντελώς από τον χώρο. Πρόθεσή του δεν είναι η πλήρης απομάκρυνση από τη μουσική, αλλά η διακοπή της καριέρας του ως δημιουργού και η αποκλειστική ενασχόλησή του με την παραγωγή.

Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος που πλέον θα είμαι παραγωγός. Θα δουλεύω για άλλους καλλιτέχνες. Είμαι σίγουρος ότι είμαι καλύτερος παραγωγός από ερμηνευτής”, συνέχισε ο Skinner, ο οποίος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στο παρελθόν.

Κοιτάω πίσω μου στο παρελθόν και διαπιστώνω ότι όλες μου οι ενέργειες έγιναν με τον σωστό τρόπο. Και αισθάνομαι πολύ τυχερός που κάθε φορά έκανα τη σωστή κίνηση στον σωστό χρόνο”.

To “Computer And Blues” κυκλοφόρησε στις 7 Φεβρουαρίου και μέχρι στιγμής έχει φτάσει μέχρι το Νο 8 των βρετανικών charts.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here