5/7/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Αλήθεια, πόσα ρεφρέν που λέμε καθημερινά προέρχονται από το θέατρο; Ποιοι δημιουργοί και ποιοι ερμηνευτές μέσα από θεατρικές παραστάσεις έχουν εκφράσει άπειρα λόγια, αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές όλων μας;

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου ο Νίκος Αβαγιανός παρουσιάζει στην αυλή του Θεάτρου «Χυτήριο» τη μουσική παράσταση «Κάποιο ρεφρέν… | Το τραγούδι στο θέατρο». Πολλά από εκείνα τα τραγούδια που θα ακουστούν προέρχονται από θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων έξι δεκαετιών, τα οποία πρωτοτραγούδησαν καλλιτέχνες ιδιαιτέρως αγαπητοί και κυρίως, πάρα πολύ ξεχωριστοί.

Kapoio_refren_07_2013_

Η μοναδική Πένυ Ξενάκη, η εκφραστικότατη Μαρία Κανελλοπούλου και ο εμπνευστής της ιδέας Νίκος Αβαγιανός θα μας μεταφέρουν σε κόσμους νοσταλγικούς. Δύο ακόμα καλλιτέχνες, άριστοι γνώστες του θεατρικού είδους, ο Γιάννης Σιαμσιάρης και η Σόφη Ζαννίνου θα δώσουν το παρών, προσδίδοντας έναν ακόμα πιο ξεχωριστό τόνο στη βραδιά… Η μουσική επιμέλεια ανήκει στον Γιώργο Τσοκάνη που παίζει πιάνο – πλήκτρα, ενώ στο μπουζούκι θα είναι ο Πάρης Καρακανάς.

Ραντεβού, λοιπόν, στις 8 Ιουλίου στο «Χυτήριο» για να σιγοτραγουδήσουμε όλα εκείνα τα τραγούδια που αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι της θεατρικής σκηνής.

Δευτέρα 8 Ιουλίου

Χυτήριο Theater & Art Cafe
Ιερά Οδός 44, Αθήνα
210.3412313

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: 10 € (με κρασί ή μπύρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here