19/3/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

4 βραδιές μουσικής και stand up comedy! Για πρώτη φορά οι δύο καλλιτέχνες επί σκηνής με αγαπημένα τραγούδια και κωμωδία. Για όλα όσα αγαπάμε αλλά και όσα μας παιδεύουν!

Παρασκευή 28, Σάββατο 29 Μαρτίου & Παρασκευή 4, Σάββατο 5 Απριλίου ο Δημήτρης Κοργιαλάς και ο Γιώργος Χατζηπαύλου θα βρίσκονται στη σκηνή του Mikes Irish Bar.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς σε ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως τα «Χωρίς εσένα», «Μια φορά», «Ο πιο καλός τραγουδιστής», «Τα σημάδια σου», «Το σ’ αγαπώ», «Θέλω τόσο να σε δω» και τόσα άλλα που έχουμε αγαπήσει από το ραδιόφωνο και από τις ζωντανές εμφανίσεις του, αλλά και πολλές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ ροκ σκηνή, μέχρι και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια.

Stand up comedy από τον Γιώργο Χατζηπαύλου, τον καλύτερο, σύμφωνα με το «Αθηνόραμα», έλληνα εκπρόσωπο του είδους, ο οποίος, μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τις παραστάσεις του «Δύσκολα τα πράγματα» (2011) και «Ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα» (2012-2014).

Μαζί τους μια νέα ξεχωριστή παρουσία που κάνει το ντεμπούτο της στις μουσικές σκηνές. Η Νικόλ Σαραβάκου θα σας εντυπωσιάσει με τη εξαιρετική φωνή και την όμορφη παρουσία της παρόλα τα 17 της χρόνια!

korgialas_xatzipavlou_afisa_2014_03

Θα τους πλαισιώνουν οι μουσικοί:
Μπρουνίλντα Μάλο: βιολί
Γιάννα Μπόντια: μπάσο
Στέλιος Παύλου: ντραμς
Στράτος Σπηλιωτόπουλος: κιθάρα
Αλέξης Τζέμης: γκάιντα, κλαρίνο, καβάλ

Επιμέλεια ήχου: Μιχάλης Σκαράκης

Mikes Irish Bar
Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι, τηλ. 210 7776797

Είσοδος 5€

Προπώληση: Viva.gr, 11876, Καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here