21/2/2011
www.musiccorner.gr

O Διονύσης Σχοινάς ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη του live unplugged εμφάνιση στο γνωστό all day Cafe-Bar-Restaurant Faces την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ξεσήκωσε το κοινό του που ήρθε να το απολαύσει με ένα δυνατό πρόγραμμα!

Ο Διονύσης Σχοινάς ανέβηκε στο stage του  πραγματικά κατάμεστου Faces και με την συνοδεία του Κώστα Λαϊνά στο πιάνο, ταξίδεψε το κοινό του σε ένα μουσικό πρόγραμμα της ελληνικής pop, rock αλλά και της λαϊκής σκηνής τόσο με μεγάλες επιτυχίες από τη δισκογραφική του πορεία αλλά και με πολλά αγαπημένα τραγούδια.

Αγαπημένοι του φίλοι έδωσαν το παρόν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, διασκέδασαν με την ψυχή τους σε μια υπέροχη βραδιά με πολύ ένταση, κέφι και χορό! Από αυτή τη βραδιά δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει και η σύζυγος του Καίτη Γαρμπή όπου δεν σταμάτησα λεπτό να τραγουδάει και να χειροκροτεί ενώ λίγο αργότερα με την παρότρυνση του κοινού πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε 4 αγαπημένες της επιτυχίες «Θα Μελαγχολήσω», «Χαμένα», «Βιάστηκα» και «Επιτέλους» απογειώνοντας έτσι τη βραδιά αυτή!

 Ο Διονύσης Σχοινάς σε ένα LIVE UNPLUGGED όπως δεν τον έχετε συνηθίσει!
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ στις 10:00 το βράδυ!

 Faces
Cafe-Bar-Restaurant
Ζησιμοπούλου 10, 166 74 Γλυφάδα
Τηλ. 2108980140

Δείτε φωτογραφίες από το live

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here