18/11/2011
Γράφει ο Μάριος Γκούβας
Φωτογράφηση: Θανάσης Μαϊκούσης
www.musiccorner.gr

Στο Messiah στο Κολωνάκι εμφανίζεται φέτος ο Λούκας Γιώρκας, παρέα με τον Νικηφόρο και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, άλλον έναν ηθοποιό που αναλαμβάνει ρόλο τραγουδιστή αυτή την περίοδο! Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον τελευταίο διαγωνισμό της Eurovision, επέλεξε ένα περιποιημένο μαγαζί με πολύ καλή εξυπηρέτηση, και με το πρόγραμμα που έχει στήσει με τους συνεργάτες του φιλοδοξεί να το κάνει στέκι για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Βρεθήκαμε στο Messiah στην πρεμιέρα των παιδιών και η περιέργειά μας εστιάστηκε στην απόδοση που θα είχε ο Θεοχάρης, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε ένα μουσικό σχήμα. Για τον Λούκα και τον Νικηφόρο δεν είχαμε καμία «αμφιβολία» καθώς και οι δύο έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους. Η πορεία του Λούκα είναι λίγο πολύ γνωστή και ανάλογη είναι και αυτή του Νικηφόρου, που αποτέλεσε την αποκάλυψη του “X Factor 2” και μετά τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά και την καλοκαιρινή του περιοδεία, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ του.

Γύρω στις 12 το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ορχήστρα να ερμηνεύει κλασσικές ροκ και ποπ μπαλάντες και 20 λεπτά αργότερα Λούκας, Νικηφόρος και Θεοχάρης καταλαμβάνουν τη σκηνή και σερβίρουν το …κυρίως πιάτο! Η εισαγωγή τους με Bon Jovi και στη συνέχεια ροκ κομμάτια από τα παλιά, όπως το κλασσικό “We Will Rock You” των Queen, αλλά και αγαπημένες ελληνικές μελωδίες όπως το «Ζηλεύει η Νύχτα» του Ορφέα Περίδη.

Με εναλλαγές στο σχήμα, πότε ο καθένας μόνος του, πότε δύο δύο και πότε όλοι μαζί, το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με την παρουσία της Βίκυς Καρνέζη, μιας νέας τραγουδίστριας με πολλές δυνατότητες.

Λίγο αργότερα, τα παιδιά επιστρέφουν στη σκηνή και συνεχίζουν με ροκ και ποπ κομμάτια, ελληνικά και ξένα, νέα και παλιότερα, που φαίνεται ότι επιστρέφουν με μεγάλη επιτυχία στα προγράμματα των καλλιτεχνών. Η Βίκυ …διακόπτει και πάλι για να δώσει ανάσες στους κεντρικούς ερμηνευτές και δίνει ένα πολύ σέξι σόου φορώντας καυτό σορτς, δικτυωτές κάλτσες με τρύπες και κίνηση με έντονη ερωτική διάθεση, δίνοντας έναν άλλο τόνο στο live.

Η δεύτερη επιστροφή των παιδιών σηματοδοτείται από μια λαϊκή, πλέον διάθεση, αφού Λούκας, Νικηφόρος και Θεοχάρης ερμηνεύουν λαϊκές επιτυχίες, δικά τους αγαπημένα τραγούδια…

Ο Λούκας και ο Νικηφόρος μας χάρισαν εξαιρετικές ερμηνείες σε όλα τα κομμάτια που επέλεξαν να μας τραγουδήσουν, ο Θεοχάρης φάνηκε επηρεασμένος από το άγχος της πρεμιέρας. Η γυναίκα της παρέας, με τη φωνή αλλά και την κίνησή της, έδωσε κάτι διαφορετικό και σέξι στην παράσταση.

Το γεγονός είναι ότι όλος ο κόσμος που γέμισε το μαγαζί διασκέδασε πραγματικά και χόρεψε με κέφι στους ρυθμούς των τραγουδιστών. Ο χώρος και το προσεγμένο service συνέβαλαν θετικά στις εντυπώσεις που αποκομίσαμε από τη βραδιά, μαζί με τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησαν οι καλλιτέχνες επί σκηνής. Με δυο λόγια, το Messiah με τους Λούκα Γιώρκα, Νικηφόρο και Θεοχάρη Ιωαννίδη, αλλά και την Βίκυ Καρνέζη, πληροί τις προϋποθέσεις να γίνει ένα καλό στέκι για τον φετινό χειμώνα…

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here