14/4/2011
www.musiccorner.gr

Η Yasmin Levy επέστρεψε ξανά στην χώρα μας κλείνοντας την παγκόσμια περιοδεία της με την προχτεσινή μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Badminton.

Σε ατμόσφαιρα αληθινής μυσταγωγίας ερμήνευσε τα σεφαραδίτικα τραγούδια και ταξίδεψε το κοινό από το Μαρόκο μέχρι την Ισπανία και από το Ισραήλ μέχρι την Θεσσαλονίκη, και όπου αλλού στον κόσμο μιλούν και τραγουδούν την ladino. Η σπουδαία φωνή της πανέμορφης Ισραηλινής ντίβας και η μαγεία της ερμηνείας της γέμισε τον χώρο του θεάτρου και συγκίνησε τους περισσότερους από χίλιους διακόσιους θεατές που την καταχειροκρότησαν. Sentir σημαίνει “αισθάνομαι”: και οι θεατές, που ξεπέρασαν τους 1.400, ένιωσαν ότι η Yasmin μίλησε με τον καθένα ξεχωριστά και κατάφερε να μεταφέρει τις πιο βαθιές προσωπικές τους εμπειρίες μέσα από τα τραγούδια της.

Η συναυλία αυτή ήταν ωστόσο διαφορετική από όλες τις άλλες της μεγάλης της περιοδείας με τίτλο “Sentir” καθώς στην σκηνή μαζί της εμφανίστηκε για λίγα τραγούδια και ο Γιάννης Κότσιρας τραγουδώντας μαζί της μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια όπως το «Adio Kerida», το «Una Noche Mas», αλλά και το πασίγνωστο «Νaci en alamo. Η Yasmin Levy μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τραγουδιστή με τον οποίο μάλιστα θα εμφανιστούν και μαζί στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ του Ισραήλ σύντομα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here