19/3/2010
www.musiccorner.gr

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ από την Παρασκευή 16 Απριλίου και κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, θα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ. Αμέσως μετά το πρόγραμμα του Βασίλη, ακολουθεί το συγκρότημα LEXICON PROJECT μέχρι πρωΐας…

Ο Βασίλης Καζούλλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και τα σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα. Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου… των Ιπποτών, παραμένει και ο ίδιος ένας ιππότης της μουσικής, αφοσιωμένος στις από ψυχής και πάντα φροντισμένες μελωδίες, με αλήθεια και ευαισθησία.

 Μελωδικά ταξίδια με την εκφραστική φωνή του, από την προσωπική του δισκογραφία μέχρι τις αγαπημένες του διασκευές, από τη δυτική ροκ σκηνή μέχρι την ελληνική παράδοση ή, πιο απλά «Από το Λίβερπουλ στη Σαντορίνη», όπως ονομάζεται ο τελευταίος του, 9ος στη σειρά προσωπικός δίσκος, θα μας προσφέει από την Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 και κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, στη μουσική σκηνή “Αρχιτεκτονική”. Ένα ξεχωριστό μουσικό συγκρότημα από παλιούς και νέους μουσικούς συνεργάτες του θα τον συνοδεύει, με βιολί, μαντολίνο, ακορντεόν και περουβιανά πνευστά και κρουστά… Και ασφαλώς δε θα λείπει η μελωδική κιθάρα και το γιουκαλέλι του …από τoν ίδιο.

Ώρα έναρξης: 11:00

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
Ελασιδών 6, Γκάζι
τηλ: 210.9014428

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here