21/2/2011
www.musiccorner.gr

Ο Δημήτρης Φάκος και ο Γιώργος Καπνίσης στήνουν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα υπογράφοντας την παρθενική τους συνεργασία…
Καθόλου παρθένος ο καθένας τους στα μουσικά δρώμενα ενώνουν τις δυνάμεις τους αλλά και την αγάπη τους για τη μουσική σφραγίζοντας μια επιτυχημένη συνταγή για να περναμε καλά τα βράδια της Πέμπτης στη μουσική σκηνή της «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ».
Μαζί τους η πολλά υποσχόμενη αισθησιακή αλλά αλήτισα (για να δένει με του άλλους δύο …αληταράδες) Ελένη Θεοδώρου. Μια φωνή που θα σας καθηλώσει… μια παρουσία που θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό… whatever!!!

Ο Δημήτρης Φάκος με το νέο του δίσκο ψάχνει “αιτία για αλητεία”. Για την ακρίβεια ο δίσκος θα έπρεπε να έχει τον τίτλο «Αιτία για επιτυχία» γιατί αυτό ακριβώς είναι!
Ο Δημήτρης Φάκος συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία που μπορούν να τον χαρακτηρίσουν ενεργό μέλος της γενιάς που έρχεται… Για την ακρίβεια έφτασε… αυτή των 592 ευρώ…

Στοιχείο πρώτο, λοιπόν, τα μερικά από τα τραγούδια του τα έχουμε ήδη αγαπήσει και τα ακούμε σε όλα τα ραδιόφωνα. Το «Εμένα θες» με τον Σάκη Ρουβά, το «Δεν είμαι η μαμά σου» με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, το «Να προλάβω» με την Ραλλία Χρηστίδου, το «Τρέχει τίποτα» με τον Νίκο Μίχα είναι μερικές μόνο από τις ραδιοφωνικές επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του.
Στοιχείο δεύτερο, ο προσωπικός του δίσκος που κυκλοφορεί από την legend με τίτλο «Αιτία για αλητεία» και περιέχει 10 αιτίες για να αγαπηθεί. Τα «Αναδρομικά» με τους STAVENTO σίγουρα είναι μια από αυτές! Υπάρχει ακόμα και μια διασκευή- έκπληξη στις «Θαλασσιές τις χάντρες» του αγαπημένου όλων Μίμη Πλέσσα, καθώς και ένα επίσης πολύ όμορφο ντουέτο με την Δόμνα Κουντούρη.
Στοιχείο τρίτο, last but not least, η ιδιαίτερη χροιά και ερμηνεία του Δημήτρη Φάκου που σφραγίζει τα κομμάτια του με το εντελώς προσωπικό του ύφος.

Ο επτανησιακής καταγωγής Ζακυνθινός τραγουδοποιός Γιώργος Καπνίσης σμιλευμένος στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών εδώ και αρκετά χρόνια (Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Δήμου, Γιάννης Γιοκαρίνης, Φωτεινή Σαββατιανού) στήνει ΧΟΡΟ και σας παρουσιάζει την ΚΥΡΑ ΤΟΥ…
Τραγούδια που ξεκινούν από τον rock ‘n’ roll πλανήτη του 60, χορεύοντας φτάνουν στα ανέμελα τέλη του 80 και καταλήγουν στο σήμερα αψηφώντας το «λούκι» και τα κάνουν όλα «λίμπα» με ένα συναίσθημα αγνής και ευαίσθητης αγάπης που χαρακτηρίζει μέχρι και τα πιο σκληρά από  τα 10 τραγούδια του album.
Εξέχουσα θέση μες την δουλειά αυτή έχει το τραγούδι «Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ» το οποίο βραβεύτηκε στους Μουσικούς Αγώνες της Κέρκυρας 2010 με το 2ο Βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού και ο ερμηνευτής του Γιώργος Καπνίσης με το 3ο Βραβείο Ερμηνείας.

Στην παράσταση παίζει η μπάντα «Ε – καντίλι»:
Τόλης Λυμπερόπουλος – Κιθάρα
Γιώργος Παπαγεωργίου – Πλήκτρα
Νίκος Βαλλιανάτος – Μπάσο
Κώστας Αμανατίδης – Τύμπανα
Τριαντάφυλλος Βαβάτσικος – Βιολί

Μια ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ψηλά ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here