13/12/2012
www.musiccorner.gr

Δεκέμβρης του 2012. Κυκλοφορεί από την MINOS/EMI το 13ο album του Γιώργου Δημητριάδη με γενικό τίτλο “Απ’ Το Μηδέν“.

Σε μια εποχη πού όλα αλλάζουν δραματικά ο  αγαπημένος τραγουδοποιός μηδενίζει το κοντέρ και μαζί με όλους εμάς επιχειρεί να πιάσει το νήμα από την αρχή.

Ο ίδιος σημειώνει “Επανεκκίνηση ενός τόπου ολόκληρου βουτηγμένου στο τέλμα και την απαξία. Ενα στοίχημα συλλογικό αλλά και προσωπικό που εδώ καταγράφεται σαν ένα σύνολο ήχων, εικόνων, συναισθημάτων, βιωμάτων με παρούσα πάντα την ανάγκη μου να ανανεώνομαι σε έναν τόπο πού εχθρεύεται την ανανέωση, σ’ έναν τόπο αγαπημένο όσο κι αν με πληγώνει” …

Τραγούδια που μιλάνε για το σήμερα, που τολμούν παρεμβάσεις, αλλά και ερωτικά με τον ιδιαίτερο τρόπο που ο Γιώργος Δημητριάδης ξέρει να γράφει. Το τραγούδι “Απ’ Το Μηδέν” παίζει ήδη στα ραδιόφωνα, αλλά και τα “Όσα Είν’ Αληθινά”, “Κλειδώσαμε”, “Βήματα βαριά”, “Γαλάζιος Ουρανός”, “Οδός Ιταλίας”, “Αν Δεν Αξίζει” είναι τα κλασικά τραγούδια του αύριο.

Τραγούδια πού συνεχίζουν την πορεία του τραγουδοποιού και στέκονται δίπλα στις παλιότερες επιτυχίες του. Γιατί, στα χρόνια που πέρασαν, ο Γιώργος Δημητριάδης έχει αποδείξει ότι ξέρει να γράφει τραγούδια που μένουν και γίνονται κλασικά!

“Απ’ το μηδέν”, λοιπόν, καινούργιος δίσκος, 13 καινούργια τραγούδια, που θα κερδίσουν το στοίχημα! “Απ’το Μηδέν” γιατί όπως λέει και το ομότιτλο τραγούδι που ανοίγει το album:

Κακά τα ψέμματα,ήμασταν τυφλοί
Και τώρα η αλήθεια μας φαίνεται σκληρή
Γυρνάει η σελίδα και κλείνει το βιβλίο
Πέφτει η γέφυρα και λέμε αντίο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here