17/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι Kiss, το γνωστό hard rock συγκρότημα, τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν πολύ σημαντική δραστηριότητα στον εμπορικό τομέα.

Ρούχα, πόστερς, λιθογραφίες, ημερολόγια, ανοιχτήρια για μπουκάλια, ζώνες, καρφίτσες , μενταγιόν, ακουστικά, κούκλες και πολλά άλλα αντικείμενα με το λογότυπο ή ακόμα και τις υπογραφές του συγκροτήματος υπάρχουν διαθέσιμα για αγορά. Το νέο τους, όμως, προϊόν, ξεφεύγει πολύ από τα συνηθισμένα και έχει …μακάβρια διάσταση, αφού δεν πρόκειται για κάτι που θα ζητούσε ανά πάσα στιγμή ακόμα κι ο πιο «τρελαμένος» θαυμαστής τους.

Οι Kiss, λοιπόν, διαθέτουν στην αγορά δύο σχέδια …φερέτρων!!! Καλά διαβάσατε! Φέρετρα με το λογότυπο του συγκροτήματος, μέσα κι έξω, σε δύο εκδόσεις. Μία με φωτογραφία των μελών του γκρουπ στο κάτω μισό του φερέτρου και μία με μεγάλη φωτογραφία του γκρουπ σε όλο το μήκος του.

Τα φέρετρα KISS προσφέρουν στους θαυμαστές του γκρουπ την απόλυτη έκφραση της αγάπης τους για το συγκρότημα. Οι φίλοι των KISS σε όλο τον κόσμο περίμεναν με αγωνία τα προϊόντα αυτά και έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον ακόμα και από την Ολλανδία”, ανέφερε ο Nick Popravsky, διευθυντής Marketing της εταιρείας Eternal Image, με την οποία συνεργάστηκαν οι KISS σ’ αυτό το project.

Όσο μακάβριο κι αν ακούγεται, το νέο προϊόν φαίνεται να απευθύνεται σε φανατικούς θαυμαστές του συγκροτήματος που θα θέλουν να βλέπουν το λογότυπό τους μέχρι την αιωνιότητα!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η standard έκδοση τιμάται 3.299 δολάρια και η premium 3.999 δολάρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here