9/12/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

2 πρώην μελή των Fever Susperia (Τόμας, Τσε) επιστρέφουν από το μεγάλο νησί (England) με σκοπό να δημιουργήσουν τραγούδια στην μητρική τους γλώσσα ως Άγριες Φράουλες.

Στο δρόμο τους βρέθηκε ο Σταύρος Άνυφ και στη συνέχεια ο Γιώργος Καλαϊτζόγλου, με πολλές συνεργασίες όπως Leaving Tomorrow, Ρελαντί, Μπελ Επόκ, Swan Christy και ”Ο Kουρέας και οι Χειρότεροι Πελάτες του” από τους οποίους προήλθε και ο Δημήτρης Καλαϊτζόγλου.

Οι ΑΓΡΙΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ παρουσιάζουν τον πολυαναμενόμενο πρώτο τους δίσκο με ονομασία “ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ PLAZA“. Τα τραγούδια τους πλημμυρισμένα από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ έχουν βασική επιρροή τους ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και τον ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΗΧΟ. Η ΕΝΤΑΣΗ της μουσικής τους ακροβατεί μεταξύ της αυθεντικότητας του βρώμικου ROCK και του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ. Ο στίχος των τραγουδιών τους, ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ, ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ μα ΒΙΑΙΟΣ, σκιαγραφεί την ΑΝΟΥΣΙΟΤΗΤΑ, λατρεύει την ΑΠΟΤΥΧΙΑ και προσπαθεί να απενοχοποιήσει τους ηττημένους ΗΡΩΕΣ της πιάτσας σε μια εποχή ΘΟΛΗ, μια εποχή ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.

Οι Άγριες Φράουλες επέλεξαν την ολόδική τους παραγωγή να μην την χαρίσουν στις δισκογραφικές αλλά κατευθείαν στους ενδιαφερόμενους. Δηλαδή στους ακροατές. Δηλαδή σε όσους ψάχνουν ακόμα μουσικές. Σε όσους βαρέθηκαν τις επαναλήψεις και θα μπουν στον κόπο. Να ακούσουν. Να αγαπήσουν. Ή να απορρίψουν. Παίζει κι αυτό. Συνεργάζονται λοιπόν με την Antelma Music του Στάθη Δρογώση και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κατεβάσει το album από το www.antelmamusic.com έχοντας τις εξής επιλογές:

Δωρεάν κατέβασμα ολόκληρου του δίσκου σε μορφή mp3 υψηλής ποιότητας (256kbps).
Κατέβασμα ολόκληρου του
δίσκου σε συμβολική τιμή που εκείνος επιλέγει (από 2 έως 10 ευρώ), μαζί με το artwork και στίχους σε εκτυπώσιμο αρχείο jpeg.
Παραγγελία του δίσκου σε cd, πληρωμή με πιστωτική ή αντικαταβολή και παραλαβή στο χώρο του (10€
+ 3€ έξοδα αποστολής για εσωτερικό).

Ξέχωρα από αυτά… κυκλοφορεί ήδη στα δισκοπωλεία της χώρας.

Στις 21/12/11, οι Άγριες Φράουλες παρουσιάζουν τον πρώτο τους άλμπουμ, στο KOOKOO LIVE MUSIC BAR.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here