12/9/2014
www.musiccorner.gr

Σεπτέμβριος στο Faust! 

Σύμμαχος στο σωστό τίναγμα άμμου από μπατζάκια-τσάντες-πετσέτες-μπλούζες και μαλλιά. Σας περιμένουμε με ελεύθερη είσοδο σε όλα τα live του Σεπτεμβρίου από τις 17 και μετά!

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου: Opening Party! Jammaroots – Έχοντας ως σημείο αναφοράς τις ρίζες της τζαμαϊκανής μουσικής παράδοσης, η Jammaroots με τα ιδιαίτερα φωνητικά της, αναμειγνύει τις μουσικές της επιρροές, πλάθοντας ένα ιδιότροπο μουσικό κράμα, με reggae αφετηρία, soul διάθεση, και πολλούς αυτοσχεδιασμούς.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου: Seli Kanou– στα bambara, τη βασική διάλεκτο του Μάλι, σημαίνει Γιορτή Αγάπης! Η Ομάδα SELI KANOU ιδρύθηκε το 2004 με στόχο τη μελέτη και διάδοση της κουλτούρας της Δυτικής Αφρικής αλλά και την ανθρωπιστική της υποστήριξη, και αποτελείται από καλλιτέχνες που παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν δίνοντας μια όμορφη γεύση από αυτή την παράδοση, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στο Faust.

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου: Idra Κayne – Μισή Ελληνίδα μίση Αφρικανή. Η Idra είναι η νέα Soul Funk Queen της πόλης. Uplifting set με πρωτότυπο υλικό και κομμάτια από White Stripes, Jamiroquai, Kesiah Jones, Stevie Wonder, Massive Attack, Amy Winehouse και άλλα… not to be missed!

idra_kayne_afisa_2014_09

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου: Ο Αδάμ Τσαρούχης τραγουδά μια jazz «αγάπη για το καλοκαίρι» και υπόσχεται ένα jazz ταξίδι πίσω στο χρόνο με ξένες και ελληνικές διασκευές. Παρέα με τρεις εξαίρετους μουσικούς, τον Κώστα Αναδιώτη στο πιάνο, τον Αδάμ Δόγκα στο κλαρινέτο και το σαξόφωνο, και τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη στα τύμπανα.

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου: Reggae Queens Sunday Η Anna Mystic on decks (Mammy Hot Daddy Cool, Dubwise HiFi) και η Maria Jammaroots on mic σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη Reggae, dance hall και dub steppers ρυθμούς.

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου:  Swing Shoes ft. Sugahspank! Η Πειραιώτισσα με τη μαύρη φωνή και οι κεφάτοι The Swing Shoes ξεκίνησαν από διαφορετικές αφετηρίες και μαζί έχουν δημιουργήσει ένα δυναμικό και αυθεντικό μουσικό τοπίο. Αυθορμητισμός, πειραματισμός, παράδοση, μαύρη μουσική και δικές τους συνθέσεις. Expect the unexpected!

FAUST
Καλαμιώτου 11, τηλ. 2103234095

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here