18/5/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Σταυρός του Νότου Club παρουσιάζει τους ΤhreeDom, την Τετάρτη 25 Μαΐου και ώρα 23:00. Ένα νέο μουσικό σχήμα δημιουργίας του Μάνου Λυδάκη με τoυς Απόστολο Καλτσά στο μπάσο και Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη στα drums.

Το live θα ανοίξουν οι “WayOut” the Band, ένα νεοφερμένο alternative rock & indie μουσικό σχήμα ενώ οι εκπλήξεις από τους guests θα είναι πολλές!

Guests:
Υπόγεια Ρεύματα, Tolis Fasois, Ηλιάννα Τσαπατσάρη και ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου

Τhreedom ή αλλιώς 3Dom, σημαίνει 3 αρμονικά δεμένοι μουσικοί εν δράση. Θα μπορούσαν να είναι οι 3 καλύτεροι φίλοι σου πάνω σε μια σκηνή μεταδίδοντας σου τα πιο ποιοτικά μουσικά vibes… ή ακόμα καλύτερα, 3 πολύ γοητευτικοί άνδρες που απλά περνάνε καλά παίζοντας μουσική και απαιτούν από εσένα να νιώσεις το ίδιο. Αυτά λίγο πολύ συνδυάζονται γιατί οι 3Dom, είναι 3 επαγγελματίες μουσικοί με γερά βιογραφικά στη πλάτη τους που αποφάσισαν να ενωθούν με στόχο τη δημιουργία μιας μπάντας που πάντα θα παίζει τα αγαπημένα σου ελληνικά και ξένα alternative rock κομμάτια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα λείπουν μινιμαλιστικοί πειραματισμοί και η παρουσία νέου υλικού.

Ώρα προσέλευσης: 22.30 – Είσοδος: 12€ με ποτό

Σταυρός του Νότου Club
τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here