16/5/2011
www.musiccorner.gr

Οι θρυλικοί Bon Jovi στην Κωνσταντινούπολη! Πριν από την εμφάνιση τους στην Αθήνα, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδεία τους, το καλοκαίρι του 2011.

Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στις 8 Ιουλίου προσκεκλημένο του Kazlicesme Festival στις 8 Ιουλίου. Η μπάντα των Grammy® Award έρχεται με ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ με όλες τις επιτυχίες της αλλά και 4  καινούρια τραγούδια : “The More Things Change,” “No Apologies,” “This Is Love, This Is Life” and “What Do You Got!”

Η περιοδεία τους που περιλαμβάνει 24 πόλεις, θα ξεκινήσει από το στάδιο «Maksimir» του Ζάγκρεμπ όπου θα εμφανιστούν στις 8 Ιουνίου για μία greatest hits συναυλία στο πλαίσιο του “Open Air 2011 Tour”.

Ήδη το “The Circle Tour” που ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου του 2010, μετράει  35 sold out συναυλίες στην Αμερική, 12 συνεχόμενες συναυλιες στο 02 Arena του Λονδίνου και άλλων μεγάλων stadium shows, έχοντας πουλήσει μέχρι στιγμής 1.345.859 εισιτήρια. Το Circle Tour κατατάσσεται στο #1 των Top 20 συναυλιακών περιοδειών για το 2010 σύμφωνα με το Billboard. Οπότε καταλαβαίνετε τί έχει να γίνει.

Ανάμεσα στις πόλεις όπου θα περιοδεύσουν είναι οι : Δρέσδη, Μόναχο, Όσλο, Ελσίνκι, Μάντσεστερ, Λονδίνο, Αθήνα, Βουκουρέστι, Ζυρίχη, Βιέννη, Βαρκελώνη.

Λεπτομέρειες εκδρομής: Αναχώρηση την Παρασκευή 8 Ιουλίου και επιστροφή την Κυριακή 10 Ιουλίου νωρίς το βράδυ.
Τιμή συμμετοχής: 230 ευρώ. (περιλαμβάνει μεταφορά από Θεσσαλονίκη προς Κωνσταντινούπολη και επιστροφή, 2 διαμονές σε ξενοδοχείο στην πλατεία Ταξιμ, ξεναγός και πρόγραμμα ξεναγήσεως σε βασικά αξιοθέατα, το εισιτήριο της συναυλίας).

Πληροφορίες: Art on the road  2310 521923

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here