17/12/2010
www.musiccorner.gr

Ένας ολοκαίνουργιος χώρος άνοιξε μόλις τις πόρτες του στις Σέρρες και ήλθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στη διασκέδαση της πόλης: τη ποιότητα!

Το Rococo άνοιξε τη Πέμπτη 16 Δεκέμβρη και θα δώσει στον καλό κόσμο των Σερρών ποιοτική μουσική με μεγάλο εύρος ειδών, χωρίς να καταφύγει σε φθηνά τραγούδια και όχι ακολουθώντας τη πεπατημένη… Ροκ, τζαζ, μπλουζ, έθνικ, όλα έχουν τη θέση τους στα decks του dj κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο!

Επιπλέον τις Τετάρτες το βράδυ και τις Κυριακές νωρίς το βράδυ, το stage του Rococo θα φιλοξενεί γνωστά ή λιγότερο γνωστά ονόματα σε συναυλίες που ζητούμενο είναι να συζητιούνται για μέρες μετά…

Η αρχή και στα live γίνεται τη Κυριακή το απόγευμα (οι πόρτες ανοίγουν στις 7, το λάιβ ξεκινά κατά τις 8.30) με τους Cabaret Balkan, το γνωστό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη το οποίο εγγυάται διασκέδαση με ποιότητα και ένα συνεχές πάρτυ! Εξάλλου αυτό είναι και το μότο του Rococo: the continuing party!

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, (πόρτες ανοίγουν στις 19.00)

Λίγα λόγια για τους Cabaret Balkan:

Cabaret: είναι μια μορφή ψυχαγωγίας που διαθέτει τραγούδι, χορό, θέατρο και κωμωδία.
(Υπάρχει σοβαρή υποψία ότι ορισμός που σκέφτηκε το 99% των αναγνωστών δεν ήταν αυτός.)
Balkan: Τα Βαλκάνια είναι μια γεωπολιτική και πολιτιστική περιοχή της νοτιανατολικής Ευρώπης.

Η σύνδεση αυτών των δύο όπως προκύπτει από την παραπάνω επιστημονική ανάλυση είναι οι… CABARET BALKAN. Οι μπάντα με τον βαλκανικό ήχο και τα τρελά κέφια που ξεσηκώνουν το κοινό σε κάθε τους εμφάνιση. Μια μπάντα-party με ατόφια μεσογειακή τρέλα, αναρχοαυτόνομη διάθεση και βαλκνικές πινελίες που μπορούν να εξηγήσουν με τον δικό τους τρόπο σε πιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος το «walk this way» των Aerosmith συναντά το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» του Στέλιου Καζαντζίδη.

Συντελεστές της παράστασης: Βασίλης Κομματάς-κλαρίνο, σαξόφωνο / Θάνος Σταυρίδης- ακορντεόν, νταούλι, μπαγλαμάς / Γιάννης Θεμελής- τούμπα / Γιάνης Ιωαννίδης- μπάσο / Ηλίας Κόζας- φωνητικά, κιθάρα / Θωμάς Κωστούλας- τύμπανα

Rococo
Γ.Ζλάτκου 10, Σέρρες
τηλ.6977 035702

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here