22/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το διάλειμμα των Girls Aloud που έγινε τον Ιούλιο του 2009 και υπολογιζόταν για διάστημα ενός έτους, έχει ήδη ξεπεράσει το χρονικό όριο που είχε τεθεί και κατά καιρούς κυκλοφόρησαν φήμες που μιλούσαν για διάλυση του γκρουπ. Τα κορίτσια ακολούθησαν κάποιους προσωπικούς στόχους, με τις Cheryl Cole και Nadine Coyle να κυκλοφορούν τα προσωπικά τους άλμπουμ και τα άλλα κορίτσια να ασχολούνται με άλλες δραστηριότητες.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα αναφέρουν ότι οι Girls Aloud προγραμματίζουν την επιστροφή τους με μια μεγάλης κλίμακας παγκόσμια περιοδεία, στις αρχές του 2012, που θα σηματοδοτήσει και τα 10α γενέθλια του συγκροτήματος.

Στις αρχές της επόμενης χρονιάς προγραμματίζεται μια μεγαλειώδης παγκόσμια περιοδεία που θα σημάνει την επαναδραστηριοποίηση του συγκροτήματος. Η περιοδεία θα είναι πραγματικά τεράστια”, ανέφερε πηγή στην Daily Star. Η Cheryl μέχρι τότε μπορεί να είναι πολύ δημοφιλής στην Αμερική, λόγω της συμμετοχής της στο αμερικανικό “X Factor” και τα κορίτσια θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή τη συγκυρία. Το timing θα είναι τέλειο, καθώς το 2012 το συγκρότημα κλείνει τα 10 του χρόνια”, συνεχίζει η πηγή της εφημερίδας.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Cheryl Cole είχε μιλήσει και για τη δισκογραφική συνέχεια του συγκροτήματος : “Πριν διακόψουμε για να κυνηγήσουμε τους προσωπικούς μας στόχους υπογράψαμε νέο δισκογραφικό συμβόλαιο βάσει του οποίου πρέπει να παραδώσουμε τρία νέα άλμπουμ. Και ακόμα δεν έχουμε προγραμματίσει πότε θα ξεκινήσουμε δουλειά”.

Στο μεταξύ, η Sarah Harding διέψευσε και τις φήμες που θέλουν τις κοπέλες να έχουν προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις. Η Sarah πρόκειται να παντρευτεί σε λίγο καιρό και δήλωσε σχετικά : “Όλα τα κορίτσια θα είναι στο γάμο και τα προεόρτια. Θα ήθελα να σταματήσουν οι διάφοροι να λένε ότι δεν τα βρίσκουμε μεταξύ μας”.

Εκτός από την Sarah που παντρεύεται, σε καλό δρόμο φαίνεται να είναι και η προσωπική ζωή της Cheryl Cole, παρόλο που μόλις πριν λίγους μήνες χώρισε από τον γνωστό ποδοσφαιριστή Ashley Cole. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Cheryl έχει σχέση με τον ειδικό που περιποιείται τα extensions της, με τον οποίο εθεάθη πρόσφατα σε εστιατόριο στο Λονδίνο. “Πέρασαν πολύ καλά. Η Cheryl δείχνει να απολαμβάνει την παρέα μαζί του. Σίγουρα υπάρχει κάτι μεταξύ τους”, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Όλα καλά, λοιπόν, για τις Girls Aloud, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here