24/2/2011
www.musiccorner.gr

Μετά τη sold out συναυλία τους στο An Club, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, οι Moriginal ChampSystem, οι Ρόδες μαζί με special guests θα πραγματοποιήσουν ένα ακόμα εκρηκτικό 100% hiphop αληθινό live show στο Κύτταρο!

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου ο Νικήτας Κλιντ, γνωστός και ως Xray μαζί με τον Χρήστο Τσάμπουρα στο νέο τους σχήμα: Moriginal ChampSystem θα μας καλωσορίζουν στο “Athens Zoo”, την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά και όχι μόνο…

Οι Ρόδες, το συγκρότημα που πάντρεψε το hip hop με την ιδιοσυγκρασία της ροκ μπάντας, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία τόσο σε πωλήσεις δίσκων όσο και στις συναυλίες, ξάνα επί σκηνής Κυττάρου! Ο Νικήτας Κλιντ στο μικρόφωνο, ο Χρήστος Τσάμπουρας στα τύμπανα, ο Κώστας Χαραλαμπίδης στις κιθάρες, ο Μάριος Χασαλεύρης στο μπάσο και η Μάρω Αλιφαντάρου στα πλήκτρα αποτελούν τη νέα σύνθεση του σχήματος Ρόδες! Έτσι, θα παίξουν τραγούδια από τη δισκογραφία της μπάντας αλλά και καινούργια που πρόκειται να δισκογραφηθούν.

 
 
Μαζί τους ο πολύκροτος ράπερ Βέβηλος και ο ευρηματικός DJ Differ!  Μετά την αποχώρηση του από το θρυλικό σχήμα των Βαβυλώνα (1997-2000), ο Βέβηλος σήμερα εμφανίζεται με τον DJ Differ ως Omerta αλλά και με το Moriginal ChampSystem crew, καθώς συμμετέχει στο δίσκο Athens Zoo, σε τρία τραγούδια: “Αμεση Δράση” (DJ Differ), “Πάμε πιο Ψήλα” και “Islam Mathematics”.

Καλεσμένος των Moriginal ChampSystem, από τη Θεσσαλονίκη: ο DJ Booker! Ο “scratching machine” DJ έχει μοιραστεί το stage με τους DJ Shadow, DJ Krush και πολλούς άλλους διεθνώς αναγνωρισμένους DJs ενώ σύμφωνα με το Βρετανικό περιοδικό Undercover, είναι ένα από τους καλύτερους DJs in Cuts, αφού ξεχώρισε με την 3η και 4η θέση στο διαγωνισμό DMC το 2000 και το 2001! Με scratching, sampling, mastering ο DJ Booker έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές δισκογραφικές δουλειές, ενώ σημέρα μαζί με τον Fleck έχει το ψηφιακό δισκογραφικό label “Breathe Records”. Ο DJ Booker συμμετέχει στο Athens Zoo των Moriginal ChampSystem με το τραγούδι Amy Winehouse. 

Επίσης, στο billing της Πέμπτης, 10 Μαρτίου ο ράπερ από τη Σιέρα Λεόνε: “K” the Messiah, ο οποίος συμμετέχει στο Athens Zoo και στο τραγούδι Hardcore Ragga Sandwich και η Roots Reggae γνώστις, DJ Marina θ’ ανέβουν στη σκηνή του Κυττάρου και θα μας ξεσηκώσουν!

Kyttaro Live
Ηπείρου 48 και Αχαρνών, doors open: 21.30, entr: 8 euros

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here