4/12/2012
www.musiccorner.gr

Οι Pop Eye επανέρχονται με ένα 2ο live στο After Dark, έπειτα από την πετυχημένη βραδιά στις αρχές Οκτώβρη, παρουσιάζοντας τραγούδια από το album “Almost Dead, Still Alive”, που κυκλοφόρησαν την άνοιξη του 2012 , γνωστά τραγούδια του ομώνυμου ντεμπούτου album τους κι απρόσμενες ή μη διασκευές, αυτήν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Οι Pop Eye δημιουργήθηκαν τέλη 2005, από τους αδελφούς Γιάννη & Μάρκο Καλατή και το Δημήτρη Καμπούρη. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει ένα single στη Sound of Everything, το ραδιοφωνικό hit “The Deepest Sea” και το ομώνυμο debut cd τους (Shift Records). Η συμμετοχή τους στη συλλογή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου με το τραγούδι τους “If you…” ξεχώρισε επίσης.

Σχεδόν 4 χρόνια μετά από το debut cd τους, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν με τη 2η ολοκληρωμένη τους δουλειά, με τίτλο Almost Dead, Still Alive” (www.mediafire.com/?0q975i7avji8kvd), σε δική τους DIY παραγωγή και να το διανείμουν δωρεάν στο διαδίκτυο!

Παραμένοντας πιστοί στις καταβολές τους, συνεχίζουν να παίζουν με τα pop ιδιώματα (indie pop, electropop, electronica, dance e.t.c.) και να δημιουργούν 3-4λεπτα pop τραγούδια, όπως ο προπομπός του cd, “The Night Falls”, με το εμπνευσμένο video clip, σε σκηνοθεσία Ντανιέλας Σταματιάδη & Μιχάλη Ασθενίδη.

Το 2ο single από το cd, αποτελεί το Life”, στο οποίο συμμετέχει για 1η φορά στα φωνητικά το νέο μέλος του συγκροτήματος, Έφη Θεολόγου.

Πριν και μετά τη συναυλία, οι Dima and Marx ή αλλιώς ο Δημήτρης Καμπούρης και ο Μάρκος Καλατής αναλαμβάνουν τα dexx του After Dark.

PopEye – Line Up:
Δημήτρης Καμπούρης | vocals, lyrics
Γιάννης Καλατής | drums, keyboards, programming
Μάρκος Καλατής | guitar, programming
Μάνος Αναγνωστάκης | bass
Έφη Θεολόγου | vocals, keyboards, guitar

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012
Οι  πόρτες ανοίγουν στις 22:00
Είσοδος: 5 Ευρώ

After Dark
Ιπποκράτους και Διδότου 31

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here