17/2/2011
www.musiccorner.gr

Ο Βασίλης Δήμας αν και πολύ νέος, έχει ήδη στο ενεργητικό του ως δημιουργός (συνθέτης και στιχουργός), 1 χρυσό και 9 πλατινένιους δίσκους! Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με τον Νότη Σφακιανάκη, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Στέλιο Ρόκκο, την Καίτη Γαρμπή, τον Διονύση Σχοινά, τον Γιώργο Αλκαίο, τη Λίτσα Γιαγκούση, τον Χρήστο Μενιδιάτη κ.ά. υπογράφοντας κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως για παράδειγμα τα τραγούδια: «Κλείνω τις κουρτίνες», «Απόψε χωρίζω», «Πάρτα», «Δεν είμαι σαν τους άλλους», «Έτσι είναι ο έρωτας», «Το σύστημα», «Είμαι ακόμα παιδί», κ.α.

Ως τραγουδιστής σε live εμφανίσεις έχει συνεργαστεί για χρόνια με τον Νότη Σφακιανάκη τόσο στην Ελλάδα όσο και στις περιοδείες του σε Κύπρο και Αυστραλία και με τον Σταμάτη Γονίδη.

Ο Βασίλης Δήμας έκανε πρόσφατα το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Το κέντρο του σύμπαντος» που κυκλοφόρησε από το label 7.

Έντεκα σπουδαία ερωτικά λαϊκά τραγούδια που υπογράφει και ερμηνεύει ο ίδιος περιλαμβάνει το πρώτο του άλμπουμ. Τραγούδια που μιλάνε στην καρδιά, ερμηνευμένα από μια φωνή με ιδιαίτερο χρώμα, που εκπλήσσει με τη δύναμη και την καθαρότητα της ερμηνείας της. Τραγούδια που θα αγαπηθούν και θα γίνουν μεγάλες λαϊκές επιτυχίες! Στο τραγούδι «Θυμάμαι» ο Βασίλης Δήμας τραγουδά ντουέτο με τον Σταμάτη Γονίδη.

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ, ο Βασίλης Δήμας θα εμφανιστεί στο Enzzo de Cuba / club stage την ερχόμενη Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στις 9.30 το βράδυ και θα ερμηνεύσει και κάποια από τα τραγούδια του live.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here