20/12/2010
www.musiccorner.gr

Όταν η Ελένη Δήμου είπε το ναι, η χαρά ήταν απερίγραπτη…
Όταν ο Νίκος Σούλης είπε το ναι, η χαρά πήρε εικόνα…

«Ο παλιός αγαπημένος μου εαυτός», ένα χασάπικο με την πρωτότυπη ενορχήστρωση του Άκη Γκολφίδη σε μουσική Ανδρέα Λάμπρου και στίχους Ρεβέκκας Ρούσση, έγινε με σκοπό να μαθευτεί περισσότερο και να βοηθηθεί το ίδρυμα Μέλισσα.

Το Μέλισσα δραστηριοποιείται από το 1921 στη Θεσσαλονίκη και στόχος του είναι η περίθαλψη, διαμονή, εκπαίδευση ανηλίκων κοριτσιών ορφανών ή κακοποιημένων. Με σκοπό την υποστήριξη ενός ιδρύματος που δεν είναι ευρέως γνωστό, η Ελένη Δήμου χάρισε την υπέροχη, μοναδική φωνή της. Ο Νίκος Σούλης την τέχνη στην εικόνα. Ο Άκης Γκολφίδης την εμπειρία του, την ενορχήστρωση και τον ήχο του. Ο Μανώλης Καραντίνης, τις μοναδικές νότες του  στο μπουζούκι και στις ακουστικές κιθάρες. Ο Αποστόλης Στίκας τις κιθάρες και το programming. O Γιώργος Βερυκάκης την ηχοληψία και τις ώρες στην κονσόλα. Η Κατερίνα Μπάρακλη το artwork του σήματος Μέλισσα. Ο Ανδρέας Λάμπρου τη μουσική του. Η Ρεβέκκα Ρούσση τα λόγια.

Όλοι δούλεψαν αφιλοκερδώς… Όλα τα έσοδα από τα downloads θα πάνε στο «Μέλισσα».

«Ο παλιός αγαπημένος μου εαυτός» υπάρχει στο« i-tunes» και στοιχίζει 0,99 ευρώ το download. Μόνο ένα ευρώ από εμάς μπορεί να βοηθήσει πολλά ορφανά ή κακοποιημένα παιδιά. Θα μείνουμε αδιάφοροι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here