11/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο πρώην φίλος της Adele της ζήτησε ποσοστά από τα δικαιώματα του “19”! Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο πρώην εραστής της, τον οποίο απέφυγε επανειλημμένα να κατονομάσει, της ζήτησε χρήματα, αφού η έμπνευση για τα τραγούδια του πρώτου της άλμπουμ προέρχονταν από τον αποτυχημένο δεσμό τους.

Για μια βδομάδα μου τηλεφωνούσε συνεχώς και έδειχνε ότι εννοούσε αυτά που έλεγε. Τελικά του είπα : «Έκανες τη ζωή μου κόλαση, την έζησα και τώρα το αξίζω»”, δήλωσε η Adele… Πραγματικά πίστευε ότι είχε συμμετοχή στη δημιουργία των τραγουδιών, με το να καταστρέψει τη σχέση μας. Αυτό του το αναγνωρίζω. Με έκανε ενήλικη και με έβαλε στο δρόμο που ακολουθώ”, συνέχισε η τραγουδίστρια.

Παρά το γεγονός ότι το “19” κυκλοφόρησε το 2008, βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Νο3 των βρετανικών charts, την ώρα που και το δεύτερο άλμπουμ της, με τίτλο “21”, ήταν για 14 εβδομάδες στο Νο1.

Και τα δύο άλμπουμ της Adele κάνουν πάρα πολύ καλή πορεία και στα αμερικανικά charts, όπου βρίσκονται μέσα στην 20άδα, ενώ το “21” κατάφερε να κατακτήσει ακόμα και την πρώτη θέση.

Πριν λίγο καιρό, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει ότι και το “21” ήταν εμπνευσμένο από έναν μεγάλο έρωτα που έζησε. Φαίνεται ότι οι μεγάλοι έρωτες αποτελούν σημαντική πηγή έμπνευσης για την Adele. Είχα την πιο υπέροχη, μοναδική σχέση. Δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Σταμάτησε να είναι διασκεδαστική αλλά τουλάχιστον δεν τερματίστηκε άσχημα. Όλη αυτή η κατάσταση με άλλαξε. Μου έδωσε πάθος για τον έρωτα, τη ζωή, τον εαυτό μου”, είχε δηλώσει η Adele.

Ας ελπίσουμε, μόνο, να μην της ζητήσει και ο έτερος φίλος ποσοστά για το “21”!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here