31/5/2011
www.musiccorner.gr

Ο JARED EVAN ανεβαίνει στη σκηνή του CLUB του ΜΥΛΟΥ για μία μοναδική εμφάνιση την Κυριακή 5 Ιουνίου!

Όταν μιλάει κανείς για τον 21χρονο Jared Evan είναι δύσκολο να καταλήξει κάπου.  Είναι τελικά ένας rapper, ένας τραγουδιστής της soul ή ένας rock drummer;  Γιατί ο Jared Evan τα κάνει όλα αυτά μαζί, και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία!

Όταν μιλάει όμως για το πρώτο του single, In Love With You που στο μεταξύ έχει γίνει ύμνος στην Ελλάδα, είναι σαφές σε τι αναφέρεται… Στην κομματάρα που άρεσε στους συντελεστές του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, κι εκεί γύρω στα τέλη του Μάρτη οι θεατές της εκπομπής είδαν ξαφνικά αυτό το τραγούδι να σκάει ξανά και ξανά, και τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση να χτυπιούνται στο ρυθμό του…

Και τότε ξεκίνησε ένα παιχνίδι: οι τηλεθεατές ρωτούσαν ποιο είναι το τραγούδι, αλλά ο Κανάκης αρνιόταν να τους πει! Με αποτέλεσμα το διαδίκτυο να πάρει φωτιά, οι επισκέψεις στο You Tube να απογειωθούν και οι σελίδες με τα σχόλια να είναι κατά κύριο λόγο στα ελληνικά! Ακατανόητα δηλαδή στον καλλιτέχνη, ο οποίος όμως, στο μεταξύ, και παρατήρησε ότι ένα μεγάλο μέρος των 4.6000.000 views ξαφνικά προερχόταν από την Ελλάδα αλλά και συνειδητοποίησε ότι στη χώρα μας και τον ξέρουν και τον περιμένουν!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ. Άμεσα κι ακαριαία… με ένα λιτό και σύντομο βίντεο που ανέβασε στο You Tube για να ευχαριστήσει τους Έλληνες και την εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ για την υποστήριξή τους.

Κι επειδή οι εκρήξεις πάνε αλυσιδωτές, όταν το τραγούδι του Jared Evan – In Love With You έφτασε στο Νο.1 του iTunes, αποφασίσαμε κι εμείς ότι: Ο Jared Evan ροκάρει, το τραγούδι τα σπάει κι ότι εμείς… είμαστε παντού! (Μια κουκίδα στον χάρτη, με μεγάλη ψυχή όπως λέει και το κορυφαίο σχόλιο στο You Tube).

Ο 21χρονος singer, producer & rapper από το Long Island έχει έναν πολύ ξεχωριστό ήχο που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ hip-hop & rock.

O Jared Evan έγινε γνωστός πριν από 2 χρόνια όταν βγήκε πρώτος σ” ένα Hip-Hop Festival στο Brooklyn. Στο μεταξύ, έβγαλε 2 mixtape (Radio in My Head-2009, Back and Fourth-2011), βρέθηκε στο στόχαστρο του Billboard που τον περιγράφει ως “under the radar artist with the potential to break into the big time”, και κινητοποίησε τους Νο1 παραγωγούς, όπως οι  Dr. Dre  και   ο Polow da Don, με τη συνεργασία των οποίων και ετοιμάζει το debut album του, FOURTH CHAPTER.

To “In Love With You” είναι το πρώτο του single από το FOURTH CHAPTER κι έχει ήδη κάνει θραύση στην Αμερική (όπως και στην Ελλάδα!). Τι λέει ο ίδιος γι” αυτό: “Μου θυμίζει το “Whole Lotta Love” των Led Zeppelin, κι είναι ένα τραγούδι που με βγάζει εκτός εαυτού, του στιλ είμαι έξαλλος μαζί σου, αλλά σε αγαπώ ακόμα”.

Club Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:30
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 15€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here