1/3/2012
www.musiccorner.gr

Ο Κωστής Μαραβέγιας θα παρουσιάσει τον καινούργιο του δίσκο με τίτλο «Λόλα» στη σκηνή του Βlock 33 στις 17 Μαρτίου, σε μια βραδιά γεμάτη μουσικούς, τραγουδιστές, χορευτές και ζογκλέρ. Δεν θα είναι μια απλή μουσική συναυλία. Θα είναι μια παρέλαση αστέρων.

Η σκηνή του Βlock 33 θα αριθμεί πάνω από είκοσι διαφορετικά όργανα, τα πιο πολλά για πρώτη φορά στον ανανεωμένο ήχο του Κωστή Μαραβέγια όπως τύμπανα παρέλασης, γκρανκάσες και ταμπούρα, κρουστοειδή και καμπάνες, όργανα Hammond, Vox και Farfisa, τρομπόνια, τεράστια γκονγκ και ηλεκτρική σκούπα Hoover. Για το φινάλε δε, o Maraveyas και η κομπανία του ετοιμάζουν κοσμοσυρροή τζαμαρίσματος για νέο χιτ σε ηπειρώτικο ρυθμό με τίτλο «Στην Καταιγίδα». Όσοι πιστοί ανεβείτε.    

Παρακαλείστε να φέρετε* όσο το δυνατόν πιο μικρά όργανα και κουρδισμένα σε Ρε ματζόρε. (*θα προηγηθεί σωματικός έλεγχος στην είσοδο του stage από τα σεκιούριτι.)

Για πρώτη φορά, «Maraveyas Ilegál εις την εβδόμη» με τη νέα μπάντα που απαρτίζεται από τον Κωστή Μαραβέγια με τους Ιλάν Μανουάχ, Νίκο Παπαβρανούση, Άγγελο Παπαδάτο, Γρηγόρη Ντάνη, Νίκο Αγγλούπα και Τζιμ Σταρίδα.

Στα highlights της βραδιάς θα συμπεριληφθούν: Μια μεγάλη έκπληξη: Ο έκπτωτος Diktator des Marktes που θα ανοίξει τη συναυλία με νεο-προλεταριακά εμβατήρια του 2012. Και στο τέλος ζωντανά και η ίδια η Λόλα!

Μαζί με τη Θεσσαλονίκη, ο Maraveyas Ilegal ταξιδεύει με τη «Λόλα» σε όλη την Ελλάδα αυτό το Μάρτιο.

ΑΘΗΝΑ – Σάββατο 3 Μαρτίου, Fuzz Club – Τα πρώτα 500 εισιτήρια εξαντλήθηκαν, συνεχίζεται η προπώληση στην τιμή των 15 ευρώ.

ΠΑΤΡΑ – Παρασκευή 16 Μαρτίου, THE ARK Festival, Ακτή Δυμαίων – H προπώληση θα ξεκινήσει την Δευτέρα 5 Μαρτίου.

ΒΟΛΟΣ – Σάββατο 31 Μαρτίου – Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου – Περισσότερες πληροφορίες σύντομα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here