14/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Για τις πολύ καλές φιλικές σχέσεις που διατηρεί ο Usher με τον Justin Bieber μίλησε ο καλλιτέχνης που βοήθησε τον νεαρό Justin στα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία και τον έφερε στην κορυφή της ποπ μουσικής σκηνής.

Ο Usher θεωρείται ο «μέντορας» του Justin αλλά η σχέση τους δε σταματάει σε μια επιτυχημένη συνεργασία και ξεπερνάει πολύ τα όρια των επαγγελματικών συναναστραφών. “Με τη λογική ότι είμαι ο μέντοράς του, ότι αποτελώ επιρροή για τον Justin, η σχέση μας ξεπερνάει κατά πολύ μια επαγγελματική συνεργασία”, δήλωσε ο Usher.

Και είναι μια φιλική σχέση για την οποία είμαι περήφανος. Και ναι, ο νεαρός τα καταφέρνει πολύ καλά και αποκτά όλο και περισσότερο δική του άποψη. Το νέο του άλμπουμ είναι φανταστικό”, συνέχισε ο Usher στην εκπομπή Daybreak της βρετανικής τηλεόρασης, προμοτάροντας το “Believe”, το τρίτο άλμπουμ του Bieber που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Usher είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ο Justin είχε πιο ενεργό ρόλο στη δημιουργία του άλμπουμ : “Η δουλειά που κάνει είναι προϊόν της έκφρασής του. Όσο περισσότερες εμπειρίες αποκτά, τόσο πιο εύκολο του γίνεται να εκφράσει αυτά που θέλει. Μου αρέσει το γεγονός ότι σ’ αυτόν τον δίσκο ήταν ικανός να γράψει μόνος του κάποια κομμάτια και να δώσει στο κοινό μια πιο σαφή εικόνα της προσωπικότητάς του ως καλλιτέχνη”, ολοκλήρωσε ο Usher.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here