1/12/2010
Γράφει η Κατερίνα Χαμηλοθώρη
Φωτογράφηση: Ματίνα Φουντούλη
www.musiccorner.gr

Ένα από τα ωραιότερα και πιο διασκεδαστικά νεανικά σχήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο στη νυχτερινή Αθήνα, είναι εκείνο του Μιχάλη Εμιρλή, του Γιώργου Τεντζεράκη και της Σαλίνας που εμφανίζονται από την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και για τρεις ακόμα Τετάρτες στον “Σταυρό του Νότου+”. Το Music Corner βρέθηκε εκεί τη δεύτερη μέρα των εμφανίσεών τους,δηλαδή στις 24 Νοεμβρίου και έχουμε να δηλώσουμε, χωρίς υπερβολές ότι περάσαμε υπέροχα, μένοντας μέχρι το τέλος του προγράμματος και μη θέλοντας να φύγουμε με τίποτα!!!

 Λόγω καθημερινής, η ώρα έναρξης του προγράμματος έχει οριστεί στις 10.30 το βράδυ, προς διευκόλυνση του κόσμου που δουλεύει την επόμενη μέρα, αλλά την Τετάρτη που ήμασταν εμείς εκεί τα πράγματα έγιναν λίγο …διαφορετικά! Αιτία; Ο αγώνας Παναθηναϊκού-Μπαρτσελόνα, ο οποίος καθυστέρησε αρκετά την προσέλευση του κόσμου, αφού πολλοί απ’ αυτούς κάθησαν να δουν τον αγώνα και μετά ξεκίνησαν να έρθουν στον Σταυρό! Η καθυστέρηση ευτυχώς δεν ήταν πάνω από μισή ώρα. Όταν όλοι είχαν πάρει τις θέσεις τους πάνω και κάτω απ’ τη σκηνή, χαμηλώνουν τα φώτα και …ξεκινάμε!

Αν και όλοι περιμέναμε ότι η έναρξη θα γινόταν με έναν ή με όλους μαζί τους πρωταγωνιστές τους σχήματος, δε συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Μαζί με τον Μιχάλη Εμιρλή, τον Γιώργο Τεντζεράκη και τη Σαλίνα, εμφανίζεται και ο Αντώνης Πασβάντης (DEVA), ο οποίος ύστερα από την προβολή ενός βίντεο που φαινόταν η γη, ανέβηκε στη σκηνή κρατώντας μια κρυστάλλινη σφαίρα χορεύοντας, δίνοντας έτσι μια μουσικο-χορευτικο-θεατρική πινελιά στο show. Ο Αντώνης Πασβάντης, πρέπει να τονίσουμε ότι εμφανιζόταν κατά διαστήματα στη σκηνή στη διάρκεια του προγράμματος, είτε μόνος του είτε συνοδεύοντας τους τραγουδιστές, αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου.

Αμέσως μετά την πρώτη εμφάνιση του Αντώνη Πασβάντη, ανέβηκαν στη σκηνή ο Μιχάλης Εμιρλής μαζί με τον Γιώργο Τεντζεράκη τραγουδώντας το “Οδός Ελλήνων”, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, δείχνοντας ένα βίντεο παράλληλα από την πολιτική ζωή της χώρας, επηρεασμένοι μάλλον από τη δύσκολη κατάσταση που περνάμε αυτή την περίοδο οι Έλληνες λόγω κρίσης. Οι δυο αγαπημένοι ερμηνευτές καλωσόρισαν τον κόσμο που είχε έρθει να τους δει. Έπειτα κάλεσαν στη σκηνή και τη γυναίκα της παρέας, τη Σαλίνα, για να τραγουδήσουν όλοι μαζί το “Φλασάκι” του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Μετά, η Σαλίνα πήρε τη σκυτάλη μόνη της κι άρχισε να τραγουδάει δικές της επιτυχίες που έχουν γίνει γνωστές μέσα από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, αλλά και επιτυχίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, όπως μόνο η Σαλίνα ξέρει να ερμηνεύει. Κάποια από τα τραγούδια που ακούσαμε από την ανερχόμενη ροκ τραγουδίστρια ήταν το “Ξέχασα”, “Στο ίδιο βαγόνι” (της Ευριδίκης), “I’m a bitch” (της Sheryl Crow) και φυσικά το “Πονάει η αγάπη” με το οποίο τη γνωρίσαμε.

Όταν η Σαλίνα αποχώρησε από τη σκηνή, ο Γιώργος Τεντζεράκης πήρε τη θέση του εκεί, ερμηνεύοντας το “Οι ψυχές και οι αγάπες” του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ενθουσιάζοντας το κοινό με την υπέροχη φωνή του. Στη συνέχεια τραγούδησε μερικά από τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό όπως είναι τα “Μέσα στην αύρα σου”, “Τρεις θάλασσες” και το “Τι παραπάνω”,τραγούδι με το οποίο μας εκπροσώπησε ως Ελλάδα στο διαγωνισμό του Eurovoice πριν λίγους μήνες, αλλά και τραγούδια από τον ολοκαίνουριο δίσκο του που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Στο ίδιο περίπου μοτίβο κινήθηκε και ο Μιχάλης Εμιρλής τραγουδώντας κι εκείνος τραγούδια από τις προσωπικές του δισκογραφικές δουλειές(και από την καινούρια του που θα βγει σε λίγο καιρό κι αυτή στα δισκοπωλεία), αλλά και άλλων καλλιτεχνών, Ελλήνων και ξένων. “Αυτό που σ’αρέσει”, “Νιώθω το τέλος να πλησιάζει”, “Tu vuo fa’ L’ Americano”, “For real” (των Αthena) και “Μη μου μιλάτε για κείνη” είναι μερικά από τα τραγούδια που ακούσαμε από τον ταλαντούχο Μιχάλη.

Το πιο ενδιαφέρον και πιο διασκεδαστικό σημείο του προγράμματος ήταν εκείνο που ακολούθησε αμέσως μετά. Το σημείο δηλαδή όπου και οι 3 αγαπημένοι ερμηνευτές ανέβηκαν μαζί πάνω στη σκηνή και τραγουδήσαν υπέροχα ξένα και ελληνικά τραγούδια, παλιότερα και καινούρια. Όχι ότι πριν δεν ήταν υπέροχο και κεφάτο το πρόγραμμα, απλά από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα η διασκέδαση έφτασε στα ύψη! Η Σαλίνα, ο Γιώργος και ο Μιχάλης είπαν τραγούδια – διασκευές που συνήθως δεν τ’ ακούμε πολύ εύκολα και συχνά σε live προγράμματα τα τελευταία χρόνια. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τα εξής: “Σαν σταρ του σινεμά”, “Θα εκραγώ”, “Θυμάμαι όσα είχες πει”, “Εξαρτάται”, “Μισιρλού”, “Το μηδέν”, “Ο ανθρωπάκος” “Ένα καράβι” κ.ά. Ο κόσμος δε σταματούσε να χορεύει, να τραγουδά αλλά και να χειροκροτάει ασταμάτητα! Η χημεία που είχαμε ακούσει ότι έχουν μεταξύ τους τα τρία αυτά νέα παιδιά, φάνηκε και με το παραπάνω, όχι μόνο με τις ερμηνείες τους αλλά και με το χιούμορ και τα αστεία που έκαναν μεταξύ τους πάνω στη σκηνή καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς!

Λίγο πριν μας αποχαιρετίσουν, ο Μιχάλης και ο Γιώργος, μας παρουσίασαν δυο ακόμα τραγούδια από τους καινούριους τους δίσκους, το “Ένα χειμώνα ζω” που περιλαμβάνεται στο δίσκο του Γιώργου και το έχουν γράψει μαζί με τον Μιχάλη, αλλά και το “Χωρίς δουλειά” που θα υπάρχει στο δίσκο του τελευταίου. Για το συγκεκριμένο κομμάτι ο ίδιος ο Μιχάλης είπε γελώντας “είναι επίκαιρο για την εποχή αυτή που ζούμε”. Τέλος, και οι 3 αγαπημένοι καλλιτέχνες ευχαρίστησαν όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και όλους τους συνεργάτες που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η συνεργασία αυτή.

Εμείς πάντως ως Music Corner σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πάτε να παρακολουθήσετε αυτό το σχήμα, γιατί πραγματικά θα περάσετε υπέροχα. Είναι ένα νεανικό πρόγραμμα, με ωραίες φρέσκες φωνές που σας υπόσχονται ότι θα περάσετε καλά και τηρούν την υπόσχεσή τους στο έπακρο! Έχετε τρεις ακόμα Τετάρτες μπροστά σας για να τους δείτε, γι’αυτό τρέξτε!!!

Οι τρεις πρωταγωνιστές μιλούν στη Κατερίνα Χαμηλοθώρη και το μικρόφωνο του MusicCorner.gr

Μιχάλης Εμιρλής

Music Corner: Καλή αρχή και σ’εσένα εδώ στον Σταυρό. Η πρεμιέρα σας τι γεύση σου άφησε; Τι σχόλια άκουσες από τον κόσμο;
Μιχάλης Εμιρλής: Ήταν πολύ ωραία στην πρεμιέρα μας, είχαμε πολύ κόσμο. Ήρθαν πολλοί φίλοι και γνωστοί να μας δουν, περάσαμε καλά! Εγώ είχα και καιρό να κάνω εμφανίσεις στην Αθήνα, γιατί ένα χρόνο ήμουν στην Θεσσαλονίκη και τώρα ξεκινάμε εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασυναντάω το αθηναϊκό κοινό. Με τον Γιώργο έχουμε στο παρελθόν πολλές φορές συνεργαστεί, πριν από δυο χρόνια και τώρα ήρθε η στιγμή να ξανασυναντηθούμε.

Music Corner: Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι έχετε μια οικειότητα μεταξύ σας…
Μιχάλης Εμιρλής: Πάνω απ’όλα είμαστε φίλοι. Τη Σαλίνα τώρα τη γνώρισα λόγω αυτής της συνεργασίας.Είναι μια κοπέλα που τώρα ξεκινάει και κάνει τα πρώτα της βήματα. Θεωρώ ότι έχουμε φτιάξει μια πολύ ωραία ομάδα, ένα πολύ ωραίο,νεανικό και κυρίως διασκεδαστικό πρόγραμμα και θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος που θα’ρθει θα περάσει πολύ καλά!

Music Corner: Το άγχος της πρεμιέρας το έχεις ακόμα ή έχει φύγει πια;
Μιχάλης Εμιρλής: Στις πρεμιέρες το άγχος είναι πάντα παραπάνω. Και αυτό είναι λογικό όταν ξεκινάς ένα καινούριο πρόγραμμα, αφού δεν ξέρεις πως θα ανταποκριθεί ο κόσμος… Μόλις όμως ο κόσμος με το χειροκρότημά του σου φτιάξει ατμόσφαιρα, τότε χαλαρώνεις και περνάς και ο ίδιος ωραία και διασκεδάζεις.

Music Corner: Να μιλήσουμε λίγο για το πρόγραμμα που παρουσιάζετε εδώ, τώρα. Λες τραγούδια από τη δική σου δισκογραφία, αλλά και άλλων καλλιτεχνών;
Μιχάλης Εμιρλής: Ναι, λέω τραγούδια από τη δική μου δισκογραφία, αλλά και κάποιες διασκευές τραγουδιών από καλλιτέχνες που αγαπάμε, όπως επίσης και από τον τρίτο μου ολοκαίνουριο δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε δυο-τρεις εβδομάδες.

Music Corner: Για πες μου λοιπόν και κάποια πράγματα για τον καινούριο σου δίσκο αναλυτικότερα… Ποιος θα είναι ο τίτλος του και τι τραγούδια που θα περιέχει θα είναι στο ύφος που σε έχουμε συνηθίσει;
Μιχάλης Εμιρλής: Θα έχει τον τίτλο “Φωτιά στα παραμύθια”. Όσον αφορά το στυλ μου το έχω διατηρήσει, το πώς δηλαδή βλέπω εγώ τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω μου.  Δεν έχω αλλάξει πολύ μέσα στα πέντε χρόνια που είμαι στη δισκογραφία κι έχω από τότε συνεργάτες με τους οποίους συνεχίζω να συνεργάζομαι ακόμα και τώρα, όπως είναι ο Χριστόφορος Μπαλαμπανίδης που είναι ο στιχουργός μου και ο Στέλιος ο Μακρυπλίδης, ο κιθαρίστας μου, που θα είναι και πάνω στη σκηνή μαζί μου εδώ. Τα μισά από τα τραγούδια που θα περιέχονται στο δίσκο είναι δικά του στη μουσική και τα υπόλοιπα δικά μου.

 Music Corner: Τι διαφορετικό έχει αυτός ο δίσκος με τον προηγούμενο; Αν υπάρχει κάτι διαφορετικό δηλαδή…
Μιχάλης Εμιρλής: Είναι διαφορετικός λίγο ο ήχος, γιατί έχω αλλάξει ενορχηστρωτή, γεγονός που κάνει τη διαφορά από μόνο του. Στον δεύτερο δίσκο ενορχηστρωτής ήταν ο Soumka, ενώ στον τρίτο είναι ο Θύμιος Παπαδόπουλος. Ο ήχος μου έχει εξελιχθεί, αλλά δεν έχει αλλάξει. Όποιος άκουγε τα cd μου και παλιότερα, θα τ’ακούει και τώρα.

Music Corner: Ξέρουμε περίπου πότε θα κυκλοφορήσει;
Μιχάλης Εμιρλής: Λέμε να κυκλοφορήσει λίγο πριν τις γιορτές, γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου. Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα!

Music Corner: Ο δίσκος σου θα κυκλοφορήσει κανονικά σε cd ή θα κάνεις αυτό που κάνουν πολλοί συναδελφοί σου και κυκλοφορούν τα κομμάτια τους μέσω διαδικτύου, ψηφιακά;
Μιχάλης Εμιρλής: Κανονικά σε cd θα βγει. Digital κάποιο κομμάτι μπορεί να βγει λίγο πριν την κυκλοφορία, αλλά όχι όλος ο δίσκος. Θα κυκλοφορήσει ένα κομμάτι σαν promo. Εγώ χαίρομαι πολύ πάντως που μετά από δυόμισι χρόνια βγάζω αυτόν το δίσκο, γιατί πέρασα πολλά αυτό το διάστημα και δούλεψα πολύ για να βγει όπως τον  θέλω. Αλλά τώρα που είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει και θα ακουστούν τα κομμάτια μου, ένα μέρος του εαυτού μου θα πάρει μια μεγάλη ικανοποίηση. 

Music Corner: Πέρα από τις εμφανίσεις σου εδώ στον Σταυρό του Νότου, θα σε δούμε και πουθενά αλλού;
Μιχάλης Εμιρλής: Μόλις τελείωσα τις εμφανίσεις μου στη Θεσσαλονίκη, όπου ήμουν στο μικρό Φιξ, μαζί με τον Γιάννη τον Τσιμπερίδη. Ήμασταν εκεί για 1,5 μήνα περίπου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μετά τον Σταυρό του Νότου θα επιδιώξω να εμφανιστώ πάλι εδώ στην Αθήνα, αφού τώρα βγαίνει και η νέα μου δισκογραφική δουλειά, σε κάποια μουσική σκηνή.

Music Corner: Θα εμφανίζεσαι μόνος σου εκεί ή θα έχεις και κάποιον άλλον καλλιτέχνη παρέα;
Μιχάλης Εμιρλής: Αυτό θα το ξέρω μετά τις γιορτές. Προς το παρόν με ενδιαφέρουν οι εμφανίσεις μου εδώ στον Σταυρό. Μακάρι να γινόταν με το Γιώργο πάλι, γιατί υπάρχει αυτή η χημεία, αλλά εκείνος έχει ακόμα τις εμφανίσεις του στη Θεσ/νικη. Αν τελικά βρούμε το χώρο και μπορέσουμε και οι δυο, θα ήταν ωραία να το κάναμε, αφού όπως είπα και πριν, είμαστε φίλοι.

Music Corner: Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλα όσα έχεις να κάνεις!
Μιχάλης Εμιρλής: Σ’ευχαριστώ πολύ!

Γιώργος Τεντζεράκης

Music Corner: Να σου ευχηθώ κι εσένα καλή αρχή πρώτα απ’όλα! Ποια είναι η γεύση που σου άφησε η πρεμιέρα σας;
Γιώργος Τεντζεράκης: Η πρεμιέρα μας πήγε πάρα πολύ καλά. Ήρθε πολύς κόσμος και μας τίμησε με την παρουσία του, αν και Τετάρτη. Με τον Μιχάλη έχουμε ξανασυνεργαστεί πριν από δυο χρόνια σε περιοδείες και στην Αθήνα αλλά και την Ελλάδα γενικότερα, οπότε γνωριζόμαστε. Με τη Σαλίνα είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε. Πιστεύω ότι έχουμε φτιάξει μια πολύ ωραία ομάδα και ταιριάζουμε σαν καλλιτέχνες.

 

Music Corner: Συνολικά πόσες μέρες ακόμα θα εμφανίζεστε εδώ; Υπάρχει περίπτωση να πάρει το σχήμα παράταση;
Γιώργος Τεντζεράκης: Έχουμε ακόμα άλλες τρεις παραστάσεις. Το αν θα πάρουμε παράταση δεν το ξέρω ακόμα. Εγώ έχω υποχρεώσεις και στη Θεσσαλονίκη, αφού εμφανίζομαι στο Barbarella μαζί με την Δέσποινα Ολυμπίου και τον Γιώργο Σαμπάνη. Οι μέρες των εμφανίσεων μας εκεί είναι αρκετές, από Πέμπτη έως Κυριακή και δεν γνωρίζω αν θα γίνουν και περισσότερες τα Χριστούγεννα. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσουμε εδώ, θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάνε αυτές οι εμφανίσεις.

Music Corner: Η προσέλευση του κόσμου στη Barbarella πώς πάει και μέχρι πότε θα είστε; Ρωτάω γιατί διανύουμε και πολύ δύσκολη περίοδο λόγω κρίσης…
Γιώργος Τεντζεράκης: Και τις τέσσερις μέρες που δουλεύουμε είμαστε πάντα γεμάτοι. Θα είμαστε εκεί μέχρι το Πάσχα. Εγώ συνολικά δουλεύω συνολικά πέντε μέρες την εβδομάδα και παρά την κούραση με τα ταξίδια κάθε εβδομάδα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, νιώθω ευλογημένος και το χαίρομαι όσο μπορώ. Βλέπω γύρω μου τους άλλους καλλιτέχνες που δουλεύουν μόνο δυο φορές την εβδομάδα και πραγματικά νιώθω τυχερός.

Music Corner: Το δικό σου πρόγραμμα, εδώ στον Σταυρό του Νότου τι τραγούδια περιλαμβάνει;; Πέρα από τη δική σου δισκογραφία θα πεις και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών;
Γιώργος Τεντζεράκης: Περιλαμβάνει τραγούδια από τον πρώτο μου δίσκο, αλλά και  από τη δεύτερη  δουλειά που έχουμε ετοιμάσει ήδη με τον Θάνο Παπανικολάου. Τα υπόλοιπα τραγούδια είναι διασκευές που θέλαμε να έχουμε πει κι εμείς.

Music Corner: Μπορείς να μας αποκαλύψεις κάποια έκπληξη που θα δούμε απόψε στο πρόγραμμά σας;
Γιώργος Τεντζεράκης: Η μόνη έκπληξη στο πρόγραμμα είναι η συμμετοχή ένος πολύ σημαντικού performer, του Αντώνη Πασβάντη, ο οποίος είναι και χορευτής και ηθοποιός, αλλά και ζογκλέρ. Είναι εκείνος που ξεκινάει την παράσταση και κάνει διάφορα πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης. Έχουμε επίσης επιλέξει διάφορα βιντεάκια που παίζουν σε συγκεκριμένα τραγούδια κι έχουν να κάνουν με το ύφος των τραγουδιών που παίζουν εκείνη τη στιγμή. Θέλαμε να υπάρχει μια ποικιλία στο πρόγραμμα. Επειδή είναι Τετάρτη και είναι καθημερινή θέλουμε να παίζουμε νωρίς, γι’αυτό έχουμε ως ώρα έναρξης τις 10.30.

Music Corner: Μίλησέ μας λίγο τώρα για την καινούρια σου δισκογραφική δουλειά. Βρίσκεστε στην προετοιμασία ή την έχετε ήδη ολοκληρώσει;
Γ
ιώργος Τεντζεράκης: Την έχουμε ήδη ολοκληρώσει και ευελπιστούμε μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει κυκλοφορήσει. Είμαστε ήδη σε συζητήσεις με την εταιρεία για να υπογράψουμε. Ο δίσκος έχει τελειώσει εδώ και καιρό και θα είχε ήδη κυκλοφορήσει αν δεν ήταν το Eurovoice, αλλά λόγω του διαγωνισμού δε μπορούσε να βγει τότε. Η παραγωγή, όπως και οι στίχοι και η μουσική στα περισσότερα τραγούδια είναι του Θάνου Παπανικολάου και μέσα σ’αυτά είναι και το “Τι παραπάνω”.

Music Corner:Τα τραγούδια στον καινούριο σου δίσκο είναι στο ίδιο ύφος με τον προηγούμενο, έτσι δηλαδή όπως σε έχουμε γνωρίσει;
Γιώργος Τεντζεράκης: Είναι πιο ροκ σε σχέση με τον προηγούμενο.

Music Corner: Σ’αυτό το σημείο θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις και όλα να πάνε καλά στα τωρινά και μελλοντικά σχέδιά σου!
Γιώργος Τεντζεράκης: Σ’ευχαριστώ πολύ, να ‘σαι καλά!

Σαλίνα

Music Corner: Καταρχήν να σου ευχηθώ καλή αρχή! Είναι η δεύτερη Τετάρτη που εμφανίζεστε στον “Σταυρό του Νότου(+plus). Πώς πήγε η πρεμιέρα σας;
Σαλίνα: Η πρεμιέρα μας πήγε πολύ καλά και παρά το ότι ήταν ανήμερα της 17 Νοέμβρη, καταφέραμε και μαζευτήκαμε. Είχαμε πολύ κόσμο και περάσαμε πάρα πολύ ωραία και συνεχίζουμε έτσι δυναμικά.

 Music Corner: Πώς ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου  την ημέρα της πρεμιέρας; Ξέρω ότι οι πρεμιέρες είναι αρκετά δύσκολες, αφού ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα και δεν έχει πάρει την τελική του μορφή.
Σαλίνα: Ο κόσμος έδειξε ότι το απόλαυσε, πράγμα που συνέβη και μ’εμάς. Είναι ένα πρόγραμμα που είναι για όλα τα γούστα. Έχει και το ροκ του και το ποπ και το  πιο έντεχνο και λαϊκό, τα πάντα. Όλοι περνάνε ωραία εδώ.

 

Music Corner: Όσον αφορά τώρα τη δική σου εμφάνιση, τι ακριβώς περιλαμβάνει το πρόγραμμά σου; Λες τραγούδια δικά σου αλλά και ξένων καλλιτεχνών, έτσι δηλαδή όπως σε έχουμε συνηθίσει;
Σαλίνα: Ναι, η αλήθεια είναι ότι είμαι το ροκ κομμάτι της βραδιάς και το ξένο ρεπερτόριο. Τα παιδιά ούτως ή άλλως έχουν το δικό τους πρόγραμμα, είχαν ξανασυνεργαστεί μαζί πριν από δυο χρόνια. Εγώ έχω προστεθεί στην παρέα φέτος και δίνω την πιο aggressive πινελιά στο πρόγραμμα. Από δικά μου κομμάτια λέω το “Ξέχασα”,το “Πονάει η αγάπη” με το οποίο με γνωρίσατε και το “Μετρώ τις ώρες” που ακούγεται αυτή την περίοδο και είναι ένα πολύ γλυκό κομμάτι.Γενικά έχουμε φτιάξει ένα πολύ δεμένο πρόγραμμα.

Music Corner: Θα έχουμε καμμιά ωραία εκπληξούλα στο πρόγραμμά σου μήπως; Μπορείς να μας αποκαλύψεις κάτι; Πχ θα σας δούμε και τους τρεις μαζί πάνω στη σκηνή να τραγουδάτε;
Σαλίνα: Δεν έχουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις θα έλεγα. Γενικότερα είναι στο γνώριμο ύφος το πρόγραμμά μας.Ναι,έχουμε ένα τραγούδι που το λέμε όλοι μαζί στην έναρξη. Το μόνο που θα μπορούσα να θεωρήσω ως “έκπληξη” είναι στο “Μετρώ τις ώρες” έχω ένα χορευτικο-θεατρικό στιγμιότυπο, αφού στην παράσταση μαζί μας έχουμε κι έναν χορευτή που κάνει και ακροβατικά, έτσι μαγικά (γέλια)! Είναι πιο θεατρικό και χαριτωμένο.

Μusic Corner: Είσαι η μοναδική γυναίκα του σχήματος. Η συνεργασία σου με τους δυο αυτούς άντρες της παρέας πώς είναι; Σου φέρονται καλά; (γέλια)
Σαλίνα: Δεν είναι μόνο οι δυο συγκεκριμένοι άντρες στη σκηνή μαζί μου. Ακόμα και όλη η μπάντα μόνο από άντρες αποτελείται! Πραγματικά το απολαμβάνω, είναι πολύ ωραία !! (γέλια) Μ’έχουν στα όπα-όπα, που λένε και μ’αρέσει πολύ!

Music Corner: Επειδή έχω καταλάβει ότι έχετε χημεία μεταξύ σας και η συνεργασία σας πάει πολύ καλά, θα ήθελες στο μέλλον να συνεργαστείτε και δισκογραφικά και με τον Γιώργο και με τον Μιχάλη;
Σαλίνα: Δισκογραφικά δεν ξέρω ακόμα. Αλλά ναι, γιατί όχι; Προς το παρόν οι διαδικασίες για τον επόμενο μου δίσκο έχουν ήδη δρομολογηθεί, αλλά για το μέλλον φυσικά θα το ήθελα πολύ!

Music Corner: Γνωρίζω εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα ότι είσαι στο στούντιο και γράφεις ήδη τα τραγούδια σου για τον καινούριο δίσκο, όπως μας είπες μόλις. Πότε θα κυκλοφορήσει και σε τι στάδιο βρίσκεσαι τώρα;
Σαλίνα: Ο επόμενος δίσκος μου θ’αργήσει λίγο να κυκλοφορήσει. Σκοπεύουμε να βγει έναν χρόνο μετά από τον πρώτο. Είμαστε πάντως σε πολύ καλό στάδιο, έχουμε ήδη γράψει 5 κομμάτια, ένα εκ των οποίων είναι σε δικούς μου στίχους και είμαι πολύ χαρούμενη γι’αυτό.Αυτό είναι κάτι πολύ καινούριο για μένα και με κάνει να νιώθω πολύ πιο ολοκληρωμένη σαν καλλιτέχνης. Το πιο σημαντικό όμως γεγονός, είναι ότι το πρώτο τραγούδι που έχουμε αποφασίσει να βγάλουμε θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Αυτόν τον καιρό κάνουμε τα γυρίσματα για το βιντεο-κλιπ και είναι ένα κομμάτι έκπληξη. Δε μπορώ όμως να σου αποκαλύψω πολλά, αλλά είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για μένα και για την πορεία μου.Το μοναδικό πράγμα που μπορώ να σου πω είναι ότι έχει να κάνει με τον Γιάννη Κότσιρα. Χαίρομαι πολύ γι’αυτή τη συνεργασία και τον ευχαριστώ πολύ που έχει πιστέψει σε μένα.

Music Corner: Καλή επιτυχία λοιπόν, σε ό,τι κάνεις. Σου εύχομαι τα καλύτερα, καλή αρχή και εδώ στον Σταυρό του Νότου, καλή συνέχεια στην προετοιμασία του νέου άλμπουμ και όλα να σου έρθουν όπως τα θες!
Σαλίνα: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από το live

 

 
 
 
 
 
 

 

 ***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here