24/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στην τελευταία φάση της διαδικασίας της παραγωγής του νέου της άλμπουμ βρίσκεται η Ke$ha, που δουλεύει με τον παραγωγό Dr. Luke.

Η τραγουδίστρια, γνωστή για τα χαρούμενα και «χαλαρά» τραγούδια της, σ’ αυτόν τον δίσκο παίρνει άλλη κατεύθυνση και προσεγγίζει τα κομμάτια δίνοντας πολύ προσωπικό ύφος, χρησιμοποιώντας εμπειρίες, σκέψεις και συναισθήματα για τη δημιουργία των στίχων.

Τα τραγούδια στους δύο πρώτους δίσκους αναφέρονταν κυρίως στη διασκέδαση, που είναι μια όμορφη, θα έλεγα «μαγική» πλευρά της ζωής. Αλλά ορισμένα κομμάτια στο νέο άλμπουμ είναι πολύ πιο προσωπικά”, δήλωσε η Ke$ha στο περιοδικό Rolling Stone.

Θα ακούσετε περισσότερη από τη μουσική που κι εγώ η ίδια ακούω όταν ξεκουράζομαι. Δεν ισχυρίζομαι ότι πρόκειται για έναν ροκ δίσκο αλλά από τη στιγμή που είναι καλός, μπορείτε να τον χαρακτηρίζετε όπως θέλετε. Θέλω να είναι μία μίξη από όσα ακούγονται στα ραδιόφωνα με αυτά που ακούω στον ελεύθερο χρόνο μου. Προτιμήσεις μου είναι ο T. Rex και ο Iggy Pop”, συνέχισε η Ke$ha.

Τον περισσότερο χρόνο μου, περίπου 90%, δε δίνω δεκάρα. Αλλά σ’ αυτόν τον δίσκο έχω δώσει πάρα πολλά. Κάποιοι δεν ήταν σίγουροι για τις ερμηνευτικές μου ικανότητες. Σ’ αυτό το άλμπουμ τα εφέ και οι τεχνικές παρεμβάσεις είναι οι ελάχιστες δυνατές”, ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει «απαντήσεις» σε όσους την αμφισβητούν.

Το νέο άλμπουμ της Ke$ha δεν έχει ακόμα τίτλο, αλλά θα κυκλοφορήσει εντός του έτους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here