10/5/2011
www.musiccorner.gr

Λίγο μετά την επιστροφή του από τις επιτυχημένες συναυλίες στη Νέα Υόρκη και προτού ξεκινήσουν οι live εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, το Γιάννη Πλούταρχο περίμενε άλλη μια μεγάλη επιτυχία!

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Al Bano συναντήθηκαν τηλεοπτικά, στο πλατό του δημοφιλούς talent show Greek Idol, και ερμήνευσαν τραγούδια από τη δισκογραφική τους δουλειά “Δύο φωνές-Μια ψυχή”, ένα album που γνώρισε τεράστια αποδοχή από τον κόσμο: τα τραγούδια “Με μια ματιά/Felicita΅, “Lei c’e” και “Πειρατικό”. Επιπλέον, ο Al Bano τραγούδησε στο ελληνικό κοινό ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι του που πραγματικά εντυπωσίασε.

Την πρώτη φορά που άκουσα το Γιάννη, ένιωσα πολύ τυχερός που θα τραγουδούσα μαζί του” δήλωσε στη Ρούλα Κορομηλά ο θρύλος της ιταλικής μουσικής σκηνής Al Bano, μιλώντας για την απρόσμενη και ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία τους, ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος πρόσθεσε: “Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που με άφησε αυτός ο άνθρωπος να σταθώ δίπλα του”.

Κατά την διάρκεια της εμφάνισής τους δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις!  Η Ρούλα Κορομηλά προσκάλεσε στο πλατό τον Προέδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Heaven κο Μάκη Πουνέντη, ο οποίος τους απένειμε 15 πλατινένιους δίσκους για  τις πωλήσεις του album, που κυκλοφόρησε αρχικά με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, και στη συνέχεια σε δισκοπωλεία και περίπτερα.  Το album “Δυο φωνές-Μια ψυχή” είναι η πρώτη δισκογραφική συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με τη Heaven και όπως δήλωσε ο Μάκης Πουνέντης χαρακτηριστικά:΅Τα καλά παιδιά πηγαίνουν στον Παράδεισο, άρα ήταν ζήτημα χρόνου  να έρθει στη Heaven ο Γιάννης Πλούταρχος. Είναι το καλύτερο παιδί΅. Μαζί τους στο πλατό και ο συνεργάτες αυτής της δουλειάς, ο Θάνος Γεωργουλάς, ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Μιχάλης Αβατάγγελος και ο Άκης Ευαγγέλου.

Από χθες ακούγεται στα ραδιόφωνα το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου 24 Ωρες σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού, και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού και Βαλεντίνο.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here